Ervaring bij Medica Estetica

Beoordeling Fillers

10

“Uitstekend”

Vorige week ben ik hier behandeld met botox (voorhoofd, kraaienpootjes en wenkbrauwlift) en filler (lippen en kin). Na enkele dagen wordt het botox resultaat zichtbaar. Ik heb geen rimpels en kraaienpootjes meer in mijn gezicht en de wenkbrauwen zijn heel mooi gelift aan de uiteinden, waardoor de ogen optisch groter en mooier van vorm lijken. De eerste dagen na de filler behandelingen had ik enkele blauwe plekjes op mijn lippen, maar dit was met een goed dekkende foundation en lippenstift prima te verbergen.
De lippen zijn heel mooi van vorm en volume geworden. Ik liet me volledig door dokter Firdausi adviseren en ben echt heel blij met het resultaat. Nu de zwelling weg is ziet het er perfect uit. De kin ziet er ook heel mooi uit, zie bijgevoegde fotos. Als je twijfelt kan ik deze kliniek aanraden en vooral dokter Firdausi. Ik kom hier nu een jaar of 7 en heb echt tal van behandelingen gehad, van haar- en hoofdhuidbehandelingen, botox en gezichtsfillers.

A
Anonieme gebruiker

Kliniek: Medica Estetica

Specialist: Kamran Firdausi (Cosmetisch Arts)

Behandeling: Fillers

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

27 maart 2023

Vergelijkbare beoordelingen van Medica Estetica

98
24 januari 2022 Fillers
“ 1 woord en dat is TOP ” Carla

Al jaren super goede ervaring met deze kliniek, dikke pluim voor de artsen en de dame van de receptie , zij is vriendelijk en behulpzaam!

10
02 oktober 2021 Fillers
“ Top arts, heel kundig ! ” Anonieme gebruiker

Hele rustige en kundige arts die goed naar mijn wensen heeft geluisterd. Heel blij met het resultaat

84
01 juni 2015 Fillers
“ Beoordeling Medica Estetica (Behandeling: Fillers) ” Carla

Het herstel heeft wel iets langer geduurd dan werd vermeld maar het resultaat is absoluut naar tevredenheid. Heel aardige en kundige dokter.