Ervaring bij Kliniek MFIV Holystaete

Beoordeling Liposuctie

38

“Beoordeling Kliniek MFIV Holystaete (Behandeling: Liposuctie)”

Het absolute dieptepunt is vanavond bereikt.

Ik heb de foto's van voor en na de liposculpture/lipofilling van een jaar geleden eens goed bekeken. Eindelijk had ik vanavond de moed verzameld om de behandelend arts de mail te sturen met daarin mijn ongezouten mening en enkele foto's als bijlage. Ik barst in tranen uit bij het bekijken van de foto's; het resultaat is nog erger dan ik had verwacht. En dit zou nota bene de fix moeten zijn van de vorige mislukte operatie van 4 jaar geleden.

I.p.v. Een vooruitgang zijn mijn benen er zo ontzettend op achteruit gegaan. Ik voel me vreselijk. Wederom bedrogen door 'weer' een arts.

Ik ben zo duidelijk geweest in wat ik wilde. Tijdens de twee consulten zowel als in mijn verscheidene mails. Ik had de naam van deze arts. Dr. Jeroen Stevens gekregen van de stichting Legaal verminkt;

Een quote uit de mail van de oprichter Sylvia: Als je iets wilt laten doen in het medisch centrum Scheveningen moet je dit door Jeroen Stevens laten doen, ik ken hem persoonlijk en als je mijn naam noemt weet hij al genoeg. Hij geeft je een prima behandeling.

Ze had het niet meer bij het verkeerde eind kunnen hebben. Wat een ellende. Lijdt deze arts net als zoveel anderen ook aan het zeer arrogante godscomplex?

En hier moet ik de rest van mijn leven mee léven..? Mismaakt, met benen van een oude vrouw..?

Ik ben heel erg benieuwd naar de reactie van Dr. jeroen Stevens.

A
Anonieme gebruiker

Kliniek: Kliniek MFIV Holystaete

Specialist: Jeroen Stevens (Plastisch Chirurg)

Behandeling: Liposuctie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • -Telefonische bereikbaarheid
  • 6,7Klantvriendelijkheid
  • 2,0Het consultgesprek
  • 7,0Deskundigheid medische staf
  • 1,0De behandeling
  • 7,0Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek niet aan

26 maart 2014

2 reacties

Els

Nou wat vreselijk....ik heb net zo'n ervaring met hem achter de rug maar dan na een macslift en lipofilling. Ook 4.5 jr geleden gedaan met als resultaat geen resultaat en bobbels van de lipofilling onder mijn ogen. Ditzelfde gebeurde ook bij mijn zus en mijn vriendin. Na reclameren wilde hij corrigeren maar moest ik zelf de anaesthetica betalen tbv 1750 euro.....schandalig en niet gedaan want durfde het niet meer.

Geplaatst op: 15 januari 2015 21:00 |Reageer op deze reactie
1

Je reactie

2

Wat zijn je gegevens

of
Luna

Ik was op zoek naar ervaringen met dr Stevens, al wat ik lees zijn aanvaringen en mislukte operaties. Dank voor het delen van je ervaringen . Bespaart mij en andere een hoop leed, frustraties en hoop kosten.

Geplaatst op: 30 oktober 2018 19:25 |Reageer op deze reactie
1

Je reactie

2

Wat zijn je gegevens

of

Reacties

2

Wat zijn je gegevens

of

Vergelijkbare beoordelingen van Kliniek MFIV Holystaete

10
15 september 2016 Buikwandcorrectie
“ Beoordeling Kliniek MFIV Holystaete (Behandeling: Buikwandcorrectie) ” Nadia

Ik ben 9-9-2016 geopereerd door drs. Stevens aan een buikwandcorrectie incl reven van de buikspieren, liposuctie van rug en flanken en een…

10
21 februari 2019 Borstlift
“ Meer dan Uitstekend! ” Anonieme gebruiker

Uitstekend behandeld door dr. Jeroen Stevens. Zowel voor, tijdens, als na de operatie is er uiterst zorgvuldig met mij omgegaan. En met een zeer fraai…

95
05 juli 2016 Borstvergroting
“ Beoordeling Kliniek MFIV Holystaete (Behandeling: Borstvergroting) ” Femke

Ik ben zeer tevreden. Alles is vantevoren goed uitgelegd, vriendelijk en kundig personeel, je kunt alles vragen en zijn trlefonisch goed bereikbaar.dr…