thumbnail main image thumbnail main image
JECT Clinics Den Haag

JECT Clinics Den Haag

Prinsestraat , Den Haag

8,8
67 reviews
Ontvang vrijblijvende prijsinformatie

Behandelingen

Selecteer de gewenste behandeling en bekijk direct bijbehorende reviews en voor- en nafoto’s. Ontdek de behandelgebieden die bij je gekozen behandeling horen, voor een helder beeld van de mogelijke te behalen resultaten.

Behandel aanbod:

Je kunt nu ook specifiek per behandelgebied foto’s en reviews bekijken. Dit is nieuw, daarom zie je misschien nog niet zoveel aanbod bij de specifieke behandelgebieden van jouw behandeling. Lees meer

Fillers

8,7

Lipfillers

8,4

Botox

8,3
geen voor- en nafoto's

Ooglidcorrectie

geen ervaringen geen voor- en nafoto's
8,8
67 reviews
Bereikbaarheid
9
Klantvriendelijkheid
9
Het consultgesprek
9
De behandeling
9
Deskundigheid team
9
Persoonlijke service
9
Toon meer

Over JECT Clinics Den Haag

Adresgegevens

Prinsestraat 92, 2513 CG Den Haag

Toon telefoonnummer

Natuurlijke schoonheid door subtiele behandelingen.

JECT Clinics is een high end cosmetische kliniek met locaties in Den Haag Centrum, Amsterdam Oud-Zuid en Rotterdam Centrum. Wij verfijnen graag de eigen natuurlijke schoonheid met behulp van subtiele cosmetische behandelingen. Met ruime expertise en een passie voor schoonheid kijkt ons team naar uw wensen en behoeften.


Bij JECT Clinics streven wij naar alleen de hoogste kwaliteit. Zo zijn onze artsen ruim ervaren op zowel cosmetisch als chirurgisch gebied. Tevens wordt er in onze kliniek uitsluitend gebruik gemaakt van A-merk producten. Zo zorgen wij voor een veilige en vertrouwde behandeling met alleen het beste resultaat voor u.


Ons team


Team JECT Clinics bestaat uit specialisten op het gebied van esthetiek. Alle behandelingen worden uitgevoerd door gespecialiseerde BIG-geregistreerde artsen. Onze artsen hebben ruime ervaring binnen de cosmetische geneeskunde. Zij beschikken over uitstekende handvaardigheden en hebben een uiterst fijn oog voor esthetiek. Topkwaliteit en veiligheid zijn voor hen prioriteit bij elke behandeling die zij uitvoeren.


De front office medewerkers zijn bij JECT Clinics het eerste aanspreekpunt voor de cliënten. Tevens houden zij zich bezig met het inplannen van de afspraken en organiseren zij het reilen en zeilen binnen de kliniek. Samen met de artsen zorgen zij ervoor dat de cliënten zich veilig en vertrouwd voelen in de kliniek.

Ga naar de website

Vakmanschap en ervaring:

  • 67 reviews

  • 5 specialisten

Openingstijden
Maandag
10:00 - 18:00
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 21:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 18:00
Zondag
Gesloten

Nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws, reviews en informatie over jouw behandeling.

Deze nieuwsbrief is afkomstig van KliniekErvaringen.nl en niet gebonden aan een specifieke kliniek