Ervaring bij Essential Aesthetics

Beoordeling Borstvergroting

10

“Super blij met deze kliniek”

Heel blij ben ik met mijn borstvergroting, uitgevoerd door dr Levan. Hij begreep precies wat ik wilde , ik voelde me ook helemaal op mijn gemak bij deze arts.
Hij legde mij uit wat het allerbeste voor mijn lichaam is en mooiste resultaat bij mij zou geven ..dual plane mentor implantaten ik heb ze gezien en vast gepast, dat was grappig.
Stralend verliet ik de kliniek wetende dat ik het beste en mooiste resultaat ging krijgen , al binnen n maand stond de operatie gepland .fantastisch zo snel!

Medisch consulente Alexandra , ze is geweldig , heeft me heel goed begeleid door het hele proces, wat een fijn team , dank je wel !
Het is pas 3 weken geleden dat ik geopereerd ben , heb maar 4 dagen wat pijn gehad, kan soepel bewegen en het resultaat is nu al prachtig . Ik geef deze kliniek een 10.

M
Mandy

Kliniek: Essential Aesthetics

Specialist: Philippe Levan (Plastisch chirurg)

Behandeling: Borstvergroting

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Mandy beveelt deze kliniek aan

23 augustus 2022

Vergelijkbare beoordelingen van Essential Aesthetics

97
07 juli 2021 Borstvergroting
“ Warm welkom en super ervaring ” Lara

Ik wilde een borstvergroting om ik erg onzeker was. Ik had een kleine b cup en ik voelde mij ongemakkelijk op het moment dat ik met vrienden naar het…

99
29 maart 2021 Borstvergroting
“ Excellent experience breast augmentation ” Edith

My experience at Essential Aesthetics (EA) has been nothing short of excellent: I’ve been wanting a breast augmentation for a while and had visited…

97
26 september 2018 Borstvergroting
“ The Best Clinic in Holland ” Anonieme gebruiker

Toen ik binnenkwam zag ik al meteen dat het er anders uitzag dan bij andere klinieken. Het straalde rust uit en gemak. Ik was al eerder bij een andere…