Z

Zarza Groenveld

Arts , werkzaam bij 1 kliniek

“In 2004 ben ik als huisarts afgestudeerd aan de Rijks Universiteit van Utrecht. Voor de huisartsopleiding voltooide ik de Tropenopleiding met anderhalf jaar assistentschap chirurgie en anderhalf jaar gynaecologie en de Tropencursus. Door de krimpende markt voor beginnende tropenartsen is dat helaas niet gevolgd door uitzending naar de tropen, maar heb ik, tegelijk met mijn echtgenoot,direct de huisartsopleiding afgerond. De interesse voor de chirurgie is echter altijd gebleven.

Opleidingen voor cosmetische behandelingen en ooglidcorrecties volgde ik bij “Huisartskliniek”. Na enige tijd onder hun hoede te hebben gewerkt, is de praktijk, speciaal voor cosmetische en chirurgische behandelingen, nu zelfstandig als Zarza Kliniek.

In het reguliere huisartsenwerk in Huisartsenpraktijk Zarza heb ik uiteraard in de loop van de jaren veel chirurgische ervaring opgedaan: verwijderen van moedervlekken, talgkliercysten, vetbulten, ouderdomsvlekken etc. Door regelmatig bijscholingen te volgen op cosmetisch gebied, zorg ik ervoor op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen.”

Lees verder

Aanbevolen klinieken

In de buurt van Zarza Groenveld vind je eenvoudig aanbevolen klinieken.

Over Zarza Groenveld

Behandelingen door Zarza Groenveld

Werkzaam bij klinieken

Zarza Kliniek Leeuwarden Bekijk kliniek

Beoordelingen van Zarza Groenveld

Helaas, Zarza heeft nog geen reviews. Deel jij als eerste je ervaring met Zarza?