Yi-Huey Yong

Oogarts , werkzaam bij 2 klinieken

Oogarts | Den Bosch

Dokter Yong behaalde in 1999 cum laude haar artsexamen aan de Universiteit van Amsterdam. Direct aansluitend deed ze de opleiding tot oogarts in het Academisch Ziekenhuis Maastricht. Op haar 30e ging zij als oogchirurg aan de slag in het Ziekenhuis Bernhoven te Veghel, waar zij tot 2007 heeft gewerkt. Tevens werkte zij als refractiechirurg van 2006 tot 2014 in het Lasikcentrum, waar zij medisch directeur was van de lokatie in Velp.

In 2008 richtte zij samen met haar twee collega's het Phaco Centrum op in Den Bosch. Sinds september 2013 maakt Phaco Centrum Oogkliniek onderdeel uit van Bergman Clinics. Daar continueert zij haar werk als oogchirurg en is zij sinds 2014 medisch manager. Haar missie is hoogwaardige oogzorg te leveren met oog voor de mens achter het oog.

Dokter Yong heeft meerdere voordrachten gehouden op oogheelkundige gebied en is verder lid van meerdere beroepsverenigingen zoals het Nederlands oogheelkundig Genootschap en European Society of Refractive and Cataract Surgeons

Lees verder

Aanbevolen klinieken

In de buurt van Yi-Huey Yong vind je eenvoudig aanbevolen klinieken.

Over Yi-Huey Yong

Beoordelingen van Yi-Huey Yong

Helaas, Yi-Huey heeft nog geen reviews. Deel jij als eerste je ervaring met Yi-Huey?