T

Talat Kara

Cosmetisch Arts , werkzaam bij 1 kliniek

89
Geweldig 205 reviews

Over Talat Kara

Talat Kara is werkzaam bij: Medikliniek. Ben je op zoek naar een arts? Talat Kara heeft een berekende score van een 8,9 en je kunt terecht voor de volgende behandeling(en): Baardtransplantatie, Bilvergroting, Botox, Chemische peeling, Coagulatie, Couperose, Cryotherapie, Curetteren, Dermabrasie, Draadlift, Fillers, Haartransplantatie, Kincorrectie, Laser behandeling, Laserontharen, Lipofilling, Liposculptuur, Liposuctie, Liquid Facelift, Littekencorrectie, Microdermabrasie, Microneedling, Overige behandelingen, Overmatig transpireren , Plexr, Spataderen, Tanden bleken, Wenkbrauwlift en Wenkbrauwtransplantatie.

Talat Kara heeft op dit moment 205 beoordelingen ontvangen. De berekende score van deze arts is een 8,9. De laatste review is geplaatst op 21 februari 2020. Jan gaf deze arts een 10 voor de behandeling: Haartransplantatie. Heb jij ook een ervaring met Talat Kara? Deel jouw ervaring dan door het achterlaten van een beoordeling op deze website. Hiermee help je andere consumenten bij het maken van een keuze. Als dank maak je kans op een bol.com-cadeaukaart t.w.v. € 50,-.

Lees verder
nvcg

Beoordelingen van Talat Kara

  • 8,9Telefonische bereikbaarheid
  • 8,9Klantvriendelijkheid
  • 8,9Het consultgesprek
  • 8,9Deskundigheid medische staf
  • 8,9De behandeling
  • 8,9Persoonlijke service
10
21 februari 2020 Haartransplantatie
“ Beoordeling Medikliniek (Behandeling: Haartransplantatie) ” Jan

Zeer prettige, professionele organisatie. De persoonlijke ondersteuning was top en het eindresultaat nog veel beter. Al met al een heel goed gevoel…

10
21 februari 2020 Botox
“ Beoordeling Medikliniek (Behandeling: Botox) ” Imane

Het is een super kliniek! Het is zeker een aanrader om hier naar toe te gaan!

10
21 februari 2020 Haartransplantatie
“ Beoordeling Medikliniek (Behandeling: Haartransplantatie) ” Iwan

Fijne en vriendelijke omgeving. Deskundig personeel. Erg goede ervaring gehad. Heel tevreden over het resultaat.