T

Talat Kara

Cosmetisch Arts , werkzaam bij 1 kliniek

89
Geweldig 146 reviews

Over Talat Kara

Talat Kara is werkzaam bij: Medikliniek. Ben je op zoek naar een arts? Talat Kara heeft een berekende score van een 8,9 en je kunt terecht voor de volgende behandeling(en): Baardtransplantatie, Bilvergroting, Botox, Chemische peeling, Coagulatie, Couperose, Cryotherapie, Curetteren, Dermabrasie, Draadlift, Fillers, Haartransplantatie, Kincorrectie, Laser behandeling, Laserontharen, Lipofilling, Liposculptuur, Liposuctie, Liquid Facelift, Littekencorrectie, Microdermabrasie, Microneedling, Overige behandelingen, Overmatig transpireren , Plexr, Spataderen, Tanden bleken, Wenkbrauwlift en Wenkbrauwtransplantatie.

Talat Kara heeft op dit moment 146 beoordelingen ontvangen. De berekende score van deze arts is een 8,9. De laatste review is geplaatst op 17 mei 2019. Milan gaf deze arts een 10 voor de behandeling: Botox. Heb jij ook een ervaring met Talat Kara? Deel jouw ervaring dan door het achterlaten van een beoordeling op deze website. Hiermee help je andere consumenten bij het maken van een keuze. Als dank maak je kans op een bol.com-cadeaukaart t.w.v. € 50,-.

Lees verder
nvcg

Beoordelingen van Talat Kara

  • 8,8Telefonische bereikbaarheid
  • 8,9Klantvriendelijkheid
  • 8,8Het consultgesprek
  • 8,9Deskundigheid medische staf
  • 8,9De behandeling
  • 8,9Persoonlijke service
10
17 mei 2019 Botox
“ Beoordeling Medikliniek (Behandeling: Botox) ” Milan

Ik ben altijd super tevreden over het resultaat

92
09 mei 2019 Haartransplantatie
“ Beoordeling Medikliniek (Behandeling: Haartransplantatie) ” Harm

Klantvriendelijk, duidelijke uitleg, de behandeling prettig ervaren. Je wordt niet zakelijk behandelt maar echt persoonsgericht. Er hangt een prettige…

10
25 april 2019 Haartransplantatie
“ Zeer tevreden ” Koen

Uitgebreid vooronderzoek gedaan alvorens voor medikliniek te kiezen en geen moment spijt gehad van deze keuze.