T

Talat Kara

Cosmetisch Arts , werkzaam bij 1 kliniek

89
Geweldig 211 reviews

Over Talat Kara

Talat Kara is werkzaam bij: Medikliniek. Ben je op zoek naar een arts? Talat Kara heeft een berekende score van een 8,9 en je kunt terecht voor de volgende behandeling(en): Baardtransplantatie, Bilvergroting, Botox, Chemische peeling, Coagulatie, Couperose, Cryotherapie, Curetteren, Dermabrasie, Draadlift, Fillers, Haartransplantatie, Kincorrectie, Laser behandeling, Laserontharen, Lipofilling, Liposculptuur, Liposuctie, Liquid Facelift, Littekencorrectie, Microdermabrasie, Microneedling, Overige behandelingen, Overmatig transpireren , Plexr, Spataderen, Tanden bleken, Wenkbrauwlift en Wenkbrauwtransplantatie.

Talat Kara heeft op dit moment 211 beoordelingen ontvangen. De berekende score van deze arts is een 8,9. De laatste review is geplaatst op 12 maart 2020. Niels gaf deze arts een 10 voor de behandeling: Haartransplantatie. Heb jij ook een ervaring met Talat Kara? Deel jouw ervaring dan door het achterlaten van een beoordeling op deze website. Hiermee help je andere consumenten bij het maken van een keuze. Als dank maak je kans op een bol.com-cadeaukaart t.w.v. € 50,-.

Lees verder
nvcg

Beoordelingen van Talat Kara

  • 8,9Telefonische bereikbaarheid
  • 8,9Klantvriendelijkheid
  • 8,9Het consultgesprek
  • 8,9Deskundigheid medische staf
  • 8,9De behandeling
  • 8,9Persoonlijke service
10
12 maart 2020 Haartransplantatie
“ Beoordeling Medikliniek (Behandeling: Haartransplantatie) ” Niels

Zowel in het voortraject als in het natraject ben ik perfect geholpen. Met een gigantisch goed resultaat een heel tevreden klant achtergelaten.

10
12 maart 2020 Haartransplantatie
“ Beoordeling Medikliniek (Behandeling: Haartransplantatie) ” Jan

Het valt allemaal veel minder zwaar als dat je denkt. Het is één dagje doorbijten en klaar!

10
12 maart 2020 Fillers
“ Beoordeling Medikliniek (Behandeling: Fillers) ” Anonieme gebruiker

Ik kom 2x per jaar bij Medikliniek. Talat Kara neemt de tijd voor je, geeft uitgebreid informatie en denkt met je mee. Ik ben zeer tevreden! En…