T

Talat Kara

Cosmetisch Arts , werkzaam bij 1 kliniek

89
Geweldig 165 reviews

Over Talat Kara

Talat Kara is werkzaam bij: Medikliniek. Ben je op zoek naar een arts? Talat Kara heeft een berekende score van een 8,9 en je kunt terecht voor de volgende behandeling(en): Baardtransplantatie, Bilvergroting, Botox, Chemische peeling, Coagulatie, Couperose, Cryotherapie, Curetteren, Dermabrasie, Draadlift, Fillers, Haartransplantatie, Kincorrectie, Laser behandeling, Laserontharen, Lipofilling, Liposculptuur, Liposuctie, Liquid Facelift, Littekencorrectie, Microdermabrasie, Microneedling, Overige behandelingen, Overmatig transpireren , Plexr, Spataderen, Tanden bleken, Wenkbrauwlift en Wenkbrauwtransplantatie.

Talat Kara heeft op dit moment 165 beoordelingen ontvangen. De berekende score van deze arts is een 8,9. De laatste review is geplaatst op 05 augustus 2019. Anonieme gebruiker gaf deze arts een 8,6 voor de behandeling: Botox. Heb jij ook een ervaring met Talat Kara? Deel jouw ervaring dan door het achterlaten van een beoordeling op deze website. Hiermee help je andere consumenten bij het maken van een keuze. Als dank maak je kans op een bol.com-cadeaukaart t.w.v. € 50,-.

Lees verder
nvcg

Beoordelingen van Talat Kara

  • 8,8Telefonische bereikbaarheid
  • 8,9Klantvriendelijkheid
  • 8,8Het consultgesprek
  • 8,9Deskundigheid medische staf
  • 8,9De behandeling
  • 8,9Persoonlijke service
86
05 augustus 2019 Botox
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

Ik ben bij Medikliniek in Amsterdam geweest en vond ik de personeel zeer deskundig en professioneel!

10
05 augustus 2019 Haartransplantatie
“ Uitstekend ” N.V.D.

Nu een jaar na de haartransplantatie, ben ik nog steeds bijzonder tevreden over het resultaat en over de service. Medikliniek doet een jaar lang…

10
02 augustus 2019 Botox
“ Fijn ” A.

Ik ben in behandeling al acht jaar bij dokter Kara en de resultaten zijn super goed.