Sophie Timmer

Huidtherapeut , werkzaam bij 2 klinieken

Sophie begon in 2005 met de opleiding Huidtherapie aan de Hogeschool Utrecht. In 2009 studeerde ze af met een onderzoek naar het gebruik van de ELOS technologie voor het semipermanent ontharen van blonde haren zonder of met verminderde pigmentatie. Conclusie van haar onderzoek was dat het gebruik van de combinatie techniek, bipolaire radiofrequentie en licht een goed alternatief was naast het elektrisch epileren bij de semipermanente ontharing van blonde en lichter gekleurde haren.

Na het afronden van haar studie is Sophie als huidtherapeut begonnen bij privékliniek Estetisch Medisch Centrum Bosch en Duin in Bilthoven. Ze heeft de afdeling Huidtherapie opgestart en verrichte onder andere laserbehandelingen met de Alexandrite en Robijn Laser, diverse peelingen en acnébehandelingen.

In 2010 is Sophie begonnen bij Bergman Clinics in Zwolle en Heerenveen. Haar werkzaamheden als huidtherapeut zijn divers; MediSpa gezichtsbehandelingen, peelingen, ontharen met de Alexandrite Laser en e-style van ELOS en e-max, vaatbehandelingen met de Yag-laser, ELOS huidverjonging, bindweefselmassage en lymfe-drainage. Daarnaast heeft ze de nieuwe MediSpa’s in Zwolle en Heerenveen opgestart. Sinds 2013 werkt Sophie ook als operatie-assistent en als arts-assistent van de fleboloog.

Naast haar werkzaamheden bij Bergman Clinics heeft Sophie een salon voor medische en cosmetische pigmentatie in Dronten. Ze is exclusief distributeur van een Amerikaanse lijn voor PMU pigmenten en werkt sinds 2014 als dermatografiste van tepelhof tatoeages bij het Alexander Monro Borstkanker ziekenhuis in Bilthoven.

Lees verder

Aanbevolen klinieken

In de buurt van Sophie Timmer vind je eenvoudig aanbevolen klinieken.

Aanbevolen klinieken in de buurt

Over Sophie Timmer

Behandelingen door Sophie Timmer

  • Overige behandelingen

Werkzaam bij klinieken

B
Bergman Clinics Heerenveen Heerenveen Bekijk kliniek
B
Bergman Clinics Zwolle Zwolle Bekijk kliniek

Beoordelingen van Sophie Timmer

Helaas, Sophie heeft nog geen reviews. Deel jij als eerste je ervaring met Sophie?