Silvia Scheurwater

Huidtherapeute , werkzaam bij 2 klinieken

81
Geweldig Bekijk 10 reviews

Over Silvia Scheurwater

Silvia is een BIG-erkend huidtherapeute en is aangesloten bij de NVH en DALA. Haar expertise ligt in peelings en laserbehandelingen.

Silvia startte in 2004 met een opleiding tot schoonheidsspecialiste, waarna zij zich al snel verder wilde verdiepen in de huid. Dit heeft haar doen besluiten om in 2007 huidtherapie te gaan studeren aan de Hogeschool van Utrecht. Tijdens haar studie heeft zij verschillende stages gelopen, waaronder ook een stage bij een plastisch chirurg en dermatoloog in het Albert Schweizer Ziekenhuis. Tevens heeft zij een praktijkonderzoek gedaan naar de werking van de Dermastamp op littekens.

Na ruim twee jaar werkervaring als schoonheidsspecialiste en drie jaar ervaring te hebben op gedaan als huidtherapeute in twee andere klinieken, vond zij het tijd voor een nieuwe uitdaging. In de andere kliniek, waar Silvia nog steeds 2 a 3 dagen werkzaam is, voert zij naast camouflagetherapie en manuele lymfedrainage voornamelijk peelings, laser- enacnebehandelingen uit. Deze ervaring neemt zij mee naar de Van Rosmalen Kliniek. Door haar ruime werkervaring kan Silvia voor ieder huidprobleem een persoonlijk advies en behandelplan samenstellen.

Net als Jolanda is huidtherapeute Silvia bij de Van Rosmalen Kliniek in Rotterdam werkzaam als peeling- en laserspecialiste. Ze verbetert met laserbehandelingen de structuur en glans van uw huid en werkt oneffenheden als (acné)littekens en poriën weg. Voor een adequate laserbehandeling bent u bij haar in goede handen. Daarnaast voert zij ook peeling behandelingen uit en kan zij u adviseren over behandelingen voor couperose,  pigmentvlekken, acné, structuur van de huid, grove poriën en overmatige talgproductie.

Om haar kennis up-to-date te houden bezoekt Silvia regelmatig congressen en doet ze aan nascholing.

Lees verder

Behandelingen door Silvia Scheurwater

Werkzaam bij klinieken

Van Rosmalen Kliniek Rotterdam Bekijk kliniek
Van Rosmalen Kliniek Nijmegen Nijmegen Bekijk kliniek

Beoordelingen van Silvia Scheurwater

  • 8,0Telefonische bereikbaarheid
  • 8,1Klantvriendelijkheid
  • 8,0Het consultgesprek
  • 8,0Deskundigheid medische staf
  • 8,0De behandeling
  • 8,1Persoonlijke service
10
16 januari 2019 Laser behandeling
“ Zeer intensief, maar het resultaat is prachtig ” Nelleke

Inmiddels al drie ipl behandelingen ondergaan. Na de behandelingen een gezwollen gezicht, na drie a vier herstelt. Het is echt de moeite waard want…

82
20 december 2018 Laser behandeling
“ Heel goed ” Anonieme gebruiker

Mensen zijn vriendelijk en kundig. Sylvia heeft een scherp oog voor wat mijn huid nodig heeft en hebben kan. Couperose en roodheid gezicht is minder.…

85
04 december 2018 Chemische peeling
“ Uitstekend! ” Patricia

Super behandeling met prachtig resultaat. Ben erg enthousiast over deze kliniek. Van service, medewerkers tot behandeling.