Roland Luijendijk

Plastisch Chirurg , werkzaam bij 1 kliniek

Dokter Luijendijk studeerde geneeskunde aan de Rijksuniversiteit te Leiden en verrichtte als specialisatie binnen zijn studie een jaar wetenschappelijk onderzoek in Amerika, met name op het gebied van de plastische chirurgie. Zijn opleiding tot plastisch chirurg volgde hij aan het VU Medisch Centrum te Amsterdam.

In 2000 promoveerde dokter Luijendijk tot doctor aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Hij heeft uiteenlopende wetenschappelijke publicaties in gerenommeerde medische tijdschriften op zijn naam staan en ontving in 2001 de "Schoemakerprijs" voor de beste chirurgische publicatie. Naast zijn wetenschappelijk werk is dokter Luijendijk in diverse derde wereldlanden actief geweest voor de organisatie Interplast.

Dokter Luijendijk is gespecialiseerd op het gebied van de Esthetische Plastische Chirurgie. Kwaliteit, veiligheid en patiëntgerichtheid staan voor hem voorop.

Zijn aandachtsgebieden zijn:

Borstvergroting (Dual-plane)
Buikwandcorrectie (Traction suture technique)
Ooglidcorrecties (bovenoogleden, onderoogleden, SOOF-lift)
Gezichtsverjonging (facelift, halslift, kinimplantaat)
Liposculpture
Dr. Luijendijk is lid van de belangrijkste verenigingen in de wereld. Daarnaast was hij 6 jaar Secretaris en is hij nu lid van het Bestuur van de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie, de toonaangevende vereniging van plastisch chirurgen die gespecialiseerd zijn in cosmetische chirurgie. Daarnaast is hij International Editor van het meest vooraanstaande esthetische tijdschrift van de wereld, the Aesthetic Surgery Journal.

Dr. Luijendijk geeft heldere en eerlijke adviezen. Als hij geen goede verbetering verwacht dan zal hij de operatie afraden. Ook worden altijd alle mogelijkheden besproken, zodat u goed voorbereid en weloverwogen uw keuze kunt maken.

Lees verder

Aanbevolen klinieken

In de buurt van Roland Luijendijk vind je eenvoudig aanbevolen klinieken.

Aanbevolen klinieken in de buurt

Over Roland Luijendijk

Beoordelingen van Roland Luijendijk

Helaas, Roland heeft nog geen reviews. Deel jij als eerste je ervaring met Roland?