Robert Schoemacher

Cosmetisch Arts , werkzaam bij 3 klinieken

Cosmetisch arts drs. Robert Schoemacher is de meest toonaangevende arts op het gebied van cosmetische behandelingen. Met ruim 25 jaar ervaring is hij dé specialist op het gebied van injectables.


Robert SchoemacherDokter Schoemacher (BIG registratienummer 29023753101) studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam waar hij in 1987 afstudeerde.
In het kader van zijn studie was hij Assistent Geneeskundige In Opleiding voor de afdeling chirurgie in het Onze Lieve Vrouwen Gasthuis, en in het Spaarne Ziekenhuis.
Vanaf 1989 tot 2009 was hij arts / directeur in het Medisch Centrum Scheveningen. Tegelijkertijd was hij van 2002 tot 2009 arts / directeur bij de Dokter Schoemacher Klinieken.
Ook was hij drie jaar lang arts/directeur bij de Perfect Age Klinieken, en is hij sinds 2006 eigenaar van het cosmetica merk Perfect Age.
Van 2009 tot 2012 was hij arts/directeur PR van de Bergman Kliniek.
Sinds 2013 is hij werkzaam in de Schoemacher Perfect Age Centers in Wassenaar en Baarn. Daarnaast is hij o.a. werkzaam in Hengelo.
Hij was actief als voorzitter van de Nederlandse Raad voor Particuliere Klinieken van 1996 tot 2001. Hierna was hij 6 jaar lang bestuurslid bij het ZKN (Zelfstandige Klinieken Nederland) voor de sectie cosmetische chirurgie.
Naast zijn werk als cosmetisch arts, waarbij hij zich vooral heeft toegelegd op de injectables, heeft dokter Schoemacher nog verschillende andere werkzaamheden. Zo is hij auteur van de boeken “Schoonheid zit van buiten” (1998) en “Als je haar maar goed zit” (2003). Hij was co-auteur van de Winkler Prins Medische Encyclopedie (2001) en van het boek “Perfect Age” (2006).
Dokter Schoemacher is vooral bekend geworden door zijn vele tv-optredens in de afgelopen 24 jaar voor alle omroepen in het bestel.

Lees verder

Aanbevolen klinieken

In de buurt van Robert Schoemacher vind je eenvoudig aanbevolen klinieken.

Aanbevolen klinieken in de buurt

Over Robert Schoemacher

Behandelingen door Robert Schoemacher

Werkzaam bij klinieken

Perfect Age Center – Wassenaar Wassenaar Bekijk kliniek
P
Perfect Age Center – Baarn Baarn Bekijk kliniek
P
Perfect Age Center – Hengelo OV Hengelo Bekijk kliniek

Beoordelingen van Robert Schoemacher

Helaas, Robert heeft nog geen reviews. Deel jij als eerste je ervaring met Robert?