Robert André

KNO arts , werkzaam bij 1 kliniek

Robert André is keel-, neus- en oorarts gespecialiseerd in functionele en esthetische chirurgie van de neus. Na afronding van zijn opleiding tot kno-arts in Leiden in 2002, heeft hij zich tijdens een fellowship van de European Academy of Facial Plastic Surgery gespecialiseerd in de plastische en reconstructieve aangezichtschirurgie. Tijdens dit fellowship werd hij opgeleid in op dit gebied gespecialiseerde klinieken in Nederland, de Verenigde Staten en Australië en heeft hij het examen behaald van de International Federation of Facial Plastic Surgery Societies in Washington D.C. In deze periode is hij gestart met het wetenschappelijk onderzoek wat begin 2010 heeft geleid tot zijn proefschrift op het gebied van de neuschirurgie. Hij geeft regelmatig lezingen in binnen- en buitenland over zowel functionele als esthetische aspecten van neuschirurgie.

Naast zijn werkzaamheden voor het Esthetisch Centrum Amsterdam, is hij werkzaam als kno-arts in het Rijnland Ziekenhuis in Leiderdorp en Alphen aan den Rijn. Hier doet hij behalve neusoperaties ook algemene keel-, neus- en oorheelkunde zoals oor- en keeloperaties bij volwassenen en kinderen, neusbijholtenchirurgie, flapoorcorrecties en vooral reconstructieve chirurgie in het gelaat na verwijdering van huidtumoren.

Robert André is lid van de Nederlandse Vereniging voor Keel-Neus-Oorheelkunde en Heelkunde van het Hoofd-Hals gebied, the European Academy of Facial Plastic Surgery, the European Rhinologic Society en de Nederlandse Werkgroep voor Plastische Aangezichtschirurgie.

Lees verder

Aanbevolen klinieken

In de buurt van Robert André vind je eenvoudig aanbevolen klinieken.

Aanbevolen klinieken in de buurt

Over Robert André

Beoordelingen van Robert André

  • 7,3Telefonische bereikbaarheid
  • 7,3Klantvriendelijkheid
  • 7,3Het consultgesprek
  • 7,3Deskundigheid medische staf
  • 7,3De behandeling
  • 7,3Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
10
20 november 2018 Neuscorrectie
“ Super ” Anonieme gebruiker

Dokter André is een zeer vriendelijke en kundige arts. Waar een andere arts een incisie wilde maken, heeft dokter André de operatie zonder incisie…