Pieter Vermeulen

Plastisch Chirurg , werkzaam bij 1 kliniek

78
Goed 38 reviews

Over Pieter Vermeulen

Pieter Vermeulen, plastisch chirurg

Dokter Pieter Vermeulen is in Nederland en Belgie ingeschreven als arts en plastisch chirurg. Hij volgde zijn opleiding als arts en plastisch chirurg aan de UZ in Leuven. Hij specialiseerde zich nadien bij drs. van der Meulen in het Erasmus MC in Rotterdam; bij Prof. Deraemacker in het Bordetinstituut in Brussel en bij dr. Tonnard en dr. Verpaele aan het Coupure centrum in Gent in de herstellende en esthetische aangezichtschirurgie.
De belangrijkste interesses van Pieter Vermeulen situeren zich echter in de esthetische genitale chirurgie. Hiervoor zocht hij een bijkomende opleiding bij dokter Gary Alter in Beverly Hills, Californië. In dit domein voert plastisch chirurg Vermeulen schaamlipverkleiningen en schaamlipcorrecties uit volgens de V-techniek, aanpassingen van de clitoris (huidoverschot rond de clitoris, clitorisreductie, clitoropexie) en secundaire chirurgie van de schaamlippen na eerdere correcties. Ook liposuctie van vetophopingen aan de venusheuvel of vetinjecties van de grote schaamlippen worden uitgevoerd. Bij mannen worden peniscorrecties en micro penis -chirurgie uitgevoerd. 
Eveneens heeft plastisch chirurg Vermeulen een bijzondere interesse in huidcorrecties van buik en borsten na zwangerschap, zowel door middel van chirurgische als niet-chirurgische methoden.

Drs. Vermeulen is sinds 2011 verbonden aan ABC Clinic en voert de liposucties en ooglidcorrecties uit. Daarnaast behandelt hij mannen en vrouwen die specifiek om hem vragen uit in Brugge. Voor een afspraak met plastisch chirurg Pieter Vermeulen kunt u bellen met 076 - 542 31 54 of klik hier voor een aanvraag per mail.

Lees verder

Beoordelingen van Pieter Vermeulen

  • 7,8Telefonische bereikbaarheid
  • 7,8Klantvriendelijkheid
  • 7,8Het consultgesprek
  • 7,8Deskundigheid medische staf
  • 7,8De behandeling
  • 7,7Persoonlijke service
98
04 juli 2017 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling ABC Clinic (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” A.

Prima uitleg, begeleiding vriendelijk, deskundige dokter.

94
07 maart 2017 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling ABC Clinic (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Jcc

Ben zeer tevreden en happy. Zag er erg tegen op maar achteraf valt het mee, dus totaal geen spijt. ben goed behandeld en begeleidt. Gewoon doen zou ik…

10
19 januari 2017 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling ABC Clinic (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Anonieme gebruiker

Altijd vriendelijk ontvangen, goede uitleg van de behandeling. Ook wordt er goed advies gegeven