Paul van Zuijlen

Paul van Zuijlen

geen reviews
Ontvang vrijblijvende prijsinformatie

Over Paul van Zuijlen

Mijn naam is Paul van Zuijlen en ik ben sinds 2006 werkzaam als plastisch chirurg in het RKZ Beverwijk. Een belangrijk deel van mijn aandacht besteed ik aan de brandwondenzorg en uitgebreide littekenreconstructies. Deze ervaring, maar ook de kennis opgedaan tijdens vele internationale werkbezoeken helpt ons om een zo mooi mogelijk resultaat te boeken. Dat geeft mij veel voldoening. Prof. dr. Paul van Zuijlen studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Is hij is gepromoveerd op de toepassing van een kunsthuid op de littekenvorming. Na het afronden van zijn opleiding tot plastisch chirurg heeft hij gerenomeerde klinieken bezocht in de Verenigde Staten, Canada, Australië en op het gebied van acute brandwondenbehandeling, littekenreconstructies, microchirurgie, gelaatsreconstructies en littekenbehandeling. In 2010 is hij benoemd tot bijzonder Hoogleraar Brandwondengeneeskunde aan de Vrije Universiteit te Amsterdam en begeleid onderzoeken op het gebied van de tissue engineering van huid en kraakbeen, brandwond- en littekenbehandeling en stamceltechnologie. Sinds oktober 2006 is Paul Van Zuijlen werkzaam als plastisch chirurg in het Brandwondencentrum te Beverwijk. Hij maakt deel uit van Maatschap bloemingdael plastische chirurgie. Zijn specifieke aandachtsgebied is reconstructieve chirurgie.
Paul van Zuijlen is lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie, International Society for Burn Injuries, European Burns Association, Nederlandse Vereniging voor Brandwondenzorg, en de European Tissue Repair Society.

Keurmerken

Behandelingen door Paul van Zuijlen

Behandel aanbod:

Je kunt nu ook specifiek per behandelgebied foto’s en reviews bekijken. Dit is nieuw, daarom zie je misschien nog niet zoveel aanbod bij de specifieke behandelgebieden van jouw behandeling. Lees meer >

Buikwandcorrectie

geen ervaringen geen voor- en nafoto's

Littekencorrectie

geen ervaringen geen voor- en nafoto's
Paul van Zuijlen Hasselt heeft helaas nog geen reviews. Wil jij de eerste zijn die een review deelt?

Werkzaam bij

Nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws, reviews en informatie over jouw behandeling.

Deze nieuwsbrief is afkomstig van KliniekErvaringen.nl en niet gebonden aan een specifieke kliniek