Paul van Zuijlen

Werkzaam bij 2 klinieken

72
Goed 1 reviews

Over Paul van Zuijlen

Mijn naam is Paul van Zuijlen en ik ben sinds 2006 werkzaam als plastisch chirurg in het RKZ Beverwijk. Een belangrijk deel van mijn aandacht besteed ik aan de brandwondenzorg en uitgebreide littekenreconstructies. Deze ervaring, maar ook de kennis opgedaan tijdens vele internationale werkbezoeken helpt ons om een zo mooi mogelijk resultaat te boeken. Dat geeft mij veel voldoening. Prof. dr. Paul van Zuijlen studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Is hij is gepromoveerd op de toepassing van een kunsthuid op de littekenvorming. Na het afronden van zijn opleiding tot plastisch chirurg heeft hij gerenomeerde klinieken bezocht in de Verenigde Staten, Canada, Australië en op het gebied van acute brandwondenbehandeling, littekenreconstructies, microchirurgie, gelaatsreconstructies en littekenbehandeling. In 2010 is hij benoemd tot bijzonder Hoogleraar Brandwondengeneeskunde aan de Vrije Universiteit te Amsterdam en begeleid onderzoeken op het gebied van de tissue engineering van huid en kraakbeen, brandwond- en littekenbehandeling en stamceltechnologie. Sinds oktober 2006 is Paul Van Zuijlen werkzaam als plastisch chirurg in het Brandwondencentrum te Beverwijk. Hij maakt deel uit van Maatschap bloemingdael plastische chirurgie. Zijn specifieke aandachtsgebied is reconstructieve chirurgie.
Paul van Zuijlen is lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie, International Society for Burn Injuries, European Burns Association, Nederlandse Vereniging voor Brandwondenzorg, en de European Tissue Repair Society.

Lees verder
nvpc

Beoordelingen van Paul van Zuijlen

  • 7,2Telefonische bereikbaarheid
  • 7,2Klantvriendelijkheid
  • 7,2Het consultgesprek
  • 7,2Deskundigheid medische staf
  • 7,2De behandeling
  • 7,2Persoonlijke service
97
03 augustus 2013 Buikwandcorrectie
“ Beoordeling Rode Kruis Ziekenhuis (Behandeling: Buikwandcorrectie) ” Elain van Hunen

Dr van Zuijlen heeft bij mij een buikwandcorrectie en een borstverkleining gedaan nadat ik heel veel was afgevallen.Ik ben heel blij dat ik deze stap…