Nina de Pasquale

Skin Therapist
Nog geen reviews

Ervaringen Nina de Pasquale

Er zijn nog geen ervaringen geplaatst over Nina de Pasquale. Heb jij een behandeling laten uitvoeren bij Nina de Pasquale? Laat het ons weten en help andere bezoekers!

Behandelingen door Nina de Pasquale

Vaak gekozen behandelingen
Gezicht
Lichaam
Huid
  • Laserontharen
    (-)

Algemene informatie Nina de Pasquale

Nina volgde de HBO opleiding Huidtherapie aan De Haagse Hogeschool. Na het behalen van haar Bachelor diploma en het opdoen van veel werkervaring als huidtherapeut bij verschillende praktijken in Nederland en Curaçao, heeft zij de medische en cosmetisch kantvan het vakgebied ervaren. Daar is de interesse ontstaan voor het cosmetische aspect, met name de samenwerking met cosmetisch artsen.

Haar specialisatie en ervaring liggen bij huidverbeterende behandelingen, waarbij zij peelings en lasertherapie vaak succesvol inzet om acne, pigmentvlekjes, couperose, littekens en huidveroudering te behandelen. Zij streeft naar een prettige behandel sfeer, waardoor de cliënt zich op zijn of haar gemak voelt en hierdoor met al hun vragen bij haar terecht kunnen. Ze overlegt samen met de cliënt betreft wat de meest geschikte behandeling is, waardoor de patiënt stap voor stap wordt meegenomen in het behandelproces.