Niels van Leeuwen

Plastisch Chirurg , werkzaam bij 1 kliniek

-
  Geen reviews

Over Niels van Leeuwen

Na zijn middelbare school begon Van Leeuwen met de opleiding tot straaljagergevechtspiloot bij de Koninklijke Luchtmacht. Hij koos er vervolgens toch voor om Geneeskunde te gaan studeren, waarna hij zich specialiseerde tot algemeen chirurg en aansluitend tot plastisch chirurg. Zijn bijzondere aandachtsgebied was altijd de hand- en polschirurgie.

Op 1 mei 1983 startte hij zijn praktijk als plastisch chirurg in het Gemeenteziekenhuis en Refaja ziekenhuis in Dordrecht en het Clara ziekenhuis in Rotterdam en heeft hiermee de huidige maatschap opgericht.

Gedurende de 30 jaar van zijn carrière binnen het ASz hield hij zich bezig met de plastische, reconstructieve, esthetische en hand- en polschirurgie in de meest brede zin. Speerpunt was echter altijd de hand- en polschirurgie. Van Leeuwen introduceerde de totale polsprothese in Nederland en Europa en verzorgde ook scholing op dit gebied. Als één van de weinigen in Nederland heeft hij inmiddels vele polsprotheserevisies verricht. Tevens was hij als één van de weinige perifere plastisch chirurgen lid van het Schizis team EMC/SKZ.

Lees verder

Beoordelingen van Niels van Leeuwen

Helaas, Niels heeft nog geen reviews. Deel jij als eerste je ervaring met Niels?