Monique Dikrama

Cosmetisch Arts KNMG , werkzaam bij 1 kliniek

89
Geweldig 718 reviews

Over Monique Dikrama

Monique Dikrama heeft geneeskunde gestudeerd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam.
Haar interessegebieden waren plastische chirurgie en dermatologie. Het is daarom ook niet vreemd dat zij al snel interesse kreeg in het vak cosmetische geneeskunde en in 2007 haar carrière startte als cosmetische arts bij The Body Clinic, een privékliniek gespecialiseerd in cosmetisch geneeskundige behandelingen.

Aanvankelijk heeft zij haar werkzaamheden als cosmetische arts gecombineerd met haarwerkzaamheden als Jeugdarts. In 2010 heeft Monique haar specialisatie als jeugdarts KNMG voltooid. Na 12 jaar werkzaam te zijn geweest als jeugdarts besloot zij om zich volledig toe te leggen aan het medische cosmetische vakgebied en nam zij in 2017 afscheid van de Jeugdgezondheidszorg.

In 2019 heeft zij haar profielregistratie cosmetisch arts KNMG behaald.

Monique Dikrama heeft zich ontwikkeld tot een ware autoriteit op het gebied van de cosmetische geneeskunde. Kenmerkend aan haar is haar kijk op schoonheid. Hierbij streeft zij naar natuurlijke resultaten, dicht bij jezelf blijven, omarm het ouder worden, maar zorg dat je er zo fris en stralend mogelijk door het leven gaat. Als wat je uitstraalt is wat je wilt uitstralen dan ben je letterlijk en figuurlijk weer in balans!

Monique haar specialiteiten zijn de liquid facelift, herstellen van de wallen onder de ogen, neus en kin correcties middels injectables.

Na 14 jaar werkzaam te zijn geweest bij The Body Clinic, heeft Monique besloten dat zij toe was aan een nieuwe uitdaging en heeft zij samen met haar zussen de Dikrama Clinics opgezet.

Monique Dikrama is geregistreerd in het BIG register onder nummer: 19062645301

Lees verder
nvcg

Beoordelingen van Monique Dikrama

  • 8,8Telefonische bereikbaarheid
  • 8,9Klantvriendelijkheid
  • 8,9Het consultgesprek
  • 8,9Deskundigheid medische staf
  • 8,9De behandeling
  • 8,9Persoonlijke service
10
04 december 2020 Fillers
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

Vriendelijke en gastvrije ontvangst

10
01 december 2020 Overige behandelingen
“ Fantastisch resultaat! ” Kathleen

10
30 november 2020 Liquid Facelift
“ De hele ervaring was echt uitstekend ” Anonieme gebruiker

Het was voor mij de eerste keer en ik vond het best spannend. Monique wist me heel erg op mijn gemak te stellen en legde alles heel duidelijk uit. Je…