Monique Dikrama

Cosmetisch Arts KNMG , werkzaam bij 2 klinieken

89
Geweldig 653 reviews

Boek een vrijblijvend consult

Doe geheel vrijblijvend een aanvraag voor een consult. Kies een gewenste dag en behandeling.

De specialist neemt dan contact met jou op om het consult te plannen. Zo simpel is het.

Over Monique Dikrama

Studeerde geneeskunde aan de vrije universiteit Amsterdam. Momenteel is zij werkzaam als jeugdarts en werkt zij ook voor The Body Clinic. Monique Dikrama is gespecialiseerd in injectables. Monique Dikrama is als een van de beste getest door Consumentenbond. Monique Dikrama is al ruim 14 jaar werkzaam voor The Body Clinic als cosmetisch arts in onze kliniek in Amsterdam. Monique Dikrama is geregistreerd in het BIG register onder nummer: 19062645301. Monique Dikrama is lid van de NVCG (Nederlandse Vereniging van Cosmetische Geneeskunde) en officieel Cosmetisch Arts KNMG.


“We zien een trend in de geneeskunde waarbij ingrepen steeds minder invasief worden. Dit betekent dat vroeger voor bijvoorbeeld het verwijderen van galstenen nog een grote snee gemaakt moest worden in de buik, terwijl tegenwoordig drie kleine sneetjes voldoende zijn om deze ingreep mogelijk te maken.


Dezelfde trend zie je ook in de cosmetische geneeskunde. Vroeger werd er vaak gesneden (face-lift, wenkbrauwlift etc) terwijl er tegen woordig met behulp van injectables hele mooie en duurzame resultaten te behalen zijn. Wij hebben bij The Body Clinic verschillende injectables die erg duurzaam zijn en een heel natuurlijk resultaat geven. Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om met injectables borsten op te vullen. Deze trend zal zich in de toekomst voortzetten en bepaalde plastisch chirurgische operaties zullen vervangen worden door vriendelijkere methoden. Ik vind dit een hele interessante ontwikkeling en ben blij dat we voor onze cliënten steeds betere, veiligere en minder ingrijpende mogelijkheden hebben om de veroudering te vertragen: Beauty and Balance.”

Lees verder

Beoordelingen van Monique Dikrama

  • 8,8Telefonische bereikbaarheid
  • 8,9Klantvriendelijkheid
  • 8,9Het consultgesprek
  • 8,9Deskundigheid medische staf
  • 8,9De behandeling
  • 8,9Persoonlijke service
10
20 januari 2020 Fillers
“ Heel prettig ” D.

Ik vind het een hele prettige kliniek, met fijne mensen!

90
17 januari 2020 Botox
“ Professioneel ” Mandy

Prettige en zeer professioneel. Ontvangst, advies en behandeling alles klopt. Ook bereikbaarheid is goed. Parkeren voor de deur.

91
17 januari 2020 Botox
“ Echt uitstekend! ” Anonieme gebruiker

Goede en nette binnenkomst en ontvangst, goede en nette behandeling, deskundig en een goed resultaat! Helemaal in orde dus, ik kom terug.