Monique Dikrama

Cosmetisch Arts KNMG
(8,9)

Algemene score Monique Dikrama

8,9
688 reviews
  • Bereikbaarheid
  • Klantvriendelijkheid
  • Het consultgesprek
  • Deskundigheid team
  • De behandeling
  • Persoonlijke service

Over Monique Dikrama

Studeerde geneeskunde aan de vrije universiteit Amsterdam. Momenteel is zij werkzaam als jeugdarts en werkt zij ook voor The Body Clinic. Monique Dikrama is gespecialiseerd in injectables. Monique Dikrama is als een van de beste getest door Consumentenbond. Monique Dikrama is al ruim 14 jaar werkzaam voor The Body Clinic als cosmetisch arts in onze kliniek in Amsterdam. Monique Dikrama is geregistreerd in het BIG register onder nummer: 19062645301. Monique Dikrama is lid van de NVCG (Nederlandse Vereniging van Cosmetische Geneeskunde) en officieel Cosmetisch Arts KNMG.


“We zien een trend in de geneeskunde waarbij ingrepen steeds minder invasief worden. Dit betekent dat vroeger voor bijvoorbeeld het verwijderen van galstenen nog een grote snee gemaakt moest worden in de buik, terwijl tegenwoordig drie kleine sneetjes voldoende zijn om deze ingreep mogelijk te maken.


Dezelfde trend zie je ook in de cosmetische geneeskunde. Vroeger werd er vaak gesneden (face-lift, wenkbrauwlift etc) terwijl er tegen woordig met behulp van injectables hele mooie en duurzame resultaten te behalen zijn. Wij hebben bij The Body Clinic verschillende injectables die erg duurzaam zijn en een heel natuurlijk resultaat geven. Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om met injectables borsten op te vullen. Deze trend zal zich in de toekomst voortzetten en bepaalde plastisch chirurgische operaties zullen vervangen worden door vriendelijkere methoden. Ik vind dit een hele interessante ontwikkeling en ben blij dat we voor onze cliënten steeds betere, veiligere en minder ingrijpende mogelijkheden hebben om de veroudering te vertragen: Beauty and Balance.”

Lees verder

Beoordelingen van Monique Dikrama

99
20 maart 2020 Fillers
“ Super tevreden over resultaat ” Anonieme gebruiker

Ontzettend blij met mijn fillers onder oog en neus/mond plooi. Wilde van mijn vermoeide blik af en Monique heeft me onwijs goed geadviseerd wat te…

10
19 maart 2020 Liquid Facelift
“ Professioneel ” Anonieme gebruiker

Arts is erg vriendelijk en komt zeker en deskundig over, er wordt goed geluisterd naar de wensen van de cliënt en goede uitleg over de behandeling en…

77
13 maart 2020 Liquid Facelift
“ Ik heb botox en fillers laten doen bij mijn kaaklijn. ” Anonieme gebruiker

Ik ben heel tevreden met de behandeling. Ik zou echt aanraden om te laten doen. Het is heel mooi geworden. Ik heb veel meer zelfvertrouwen gekregen.