Monique Dikrama

Cosmetisch Arts , werkzaam bij 2 klinieken

90
Geweldig Bekijk 494 reviews

Boek een vrijblijvend consult

Doe geheel vrijblijvend een aanvraag voor een consult. Kies een gewenste dag en behandeling.

De specialist neemt dan contact met jou op om het consult te plannen. Zo simpel is het.

Over Monique Dikrama

Studeerde geneeskunde aan de vrije universiteit Amsterdam. Momenteel is zij werkzaam als jeugdarts en werkt zij ook voor The Body Clinic. Monique Dikrama is gespecialiseerd in injectables. Monique Dikrama is als een van de beste getest door Consumentenbond. Monique Dikrama is al ruim 7 jaar werkzaam voor The Body Clinic als cosmetisch arts in onze kliniek in Amsterdam. Monique Dikrama is geregistreerd in het BIG register onder nummer: 19062645301.

“We zien een trend in de geneeskunde waarbij ingrepen steeds minder invasief worden. Dit betekent dat vroeger voor bijvoorbeeld het verwijderen van galstenen nog een grote snee gemaakt moest worden in de buik, terwijl tegenwoordig drie kleine sneetjes voldoende zijn om deze ingreep mogelijk te maken.

Dezelfde trend zie je ook in de cosmetische geneeskunde. Vroeger werd er vaak gesneden (face-lift, wenkbrauwlift etc) terwijl er tegen woordig met behulp van injectables hele mooie en duurzame resultaten te behalen zijn. Wij hebben bij The Body Clinic verschillende injectables die erg duurzaam zijn en een heel natuurlijk resultaat geven. Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om met injectables borsten op te vullen. Deze trend zal zich in de toekomst voortzetten en bepaalde plastisch chirurgische operaties zullen vervangen worden door vriendelijkere methoden. Ik vind dit een hele interessante ontwikkeling en ben blij dat we voor onze cliënten steeds betere, veiligere en minder ingrijpende mogelijkheden hebben om de veroudering te vertragen: Beauty and Balance.”

Lees verder

Keurmerken

nvcg

Werkzaam bij klinieken

The Body Clinic Amsterdam Amsterdam Bekijk kliniek
The Body Clinic Duiven Duiven Bekijk kliniek

Beoordelingen van Monique Dikrama

  • 8,6Telefonische bereikbaarheid
  • 8,9Klantvriendelijkheid
  • 8,9Het consultgesprek
  • 8,9Deskundigheid medische staf
  • 8,9De behandeling
  • 8,9Persoonlijke service
94
15 januari 2019 Botox
“ Geweldig ” J.

Hele fijne ervaring, vriendelijke en duidelijke arts, geeft een helder en eerlijk advies.

10
12 januari 2019 Fillers
“ Heel professioneel ” Anonieme gebruiker

Ik heb de blauwe kringen onder mijn ogen laten behandelen met fillers door Monique. Ik vond het heel spannend, omdat ik heel graag wilde dat het er…

10
25 december 2018 Fillers
“ Absolute aanrader ” Anonieme gebruiker

Uitstekende service, persoonlijke consult en vakkundige behandeling. Ik zou deze Clinic en arts aan iedereen aanbevelen en kom zeker terug.