Mirjam Hoefkens

Plastisch chirurg , werkzaam bij 1 kliniek

78
Goed 7 reviews

Over Mirjam Hoefkens

Mijn opleiding tot plastisch chirurg volgde ik in een combinatie van ziekenhuizen: hoofdzakelijk in het UMC St. Radboud in Nijmegen en het Erasmus MC te Rotterdam. Daarna heb ik enkele jaren ervaring opgedaan in het brede palet van de plastische chirurgie in diverse ziekenhuizen.

Naast mijn werkzaamheden in CosMed Kliniek, werk ik in een gespecialiseerd borstkanker ziekenhuis (Alexander Monro Borstkankerziekenhuis te Bilthoven). Deze combinatie maakt dat ik uit beide subspecialisaties kennis en kunde kan meenemen in het gehele palet aan borstchirurgie en de zorg daaromheen. Naast borstchirurgie daagt de esthetische chirurgie van andere delen van het lichaam mij uit, om samen met u als patiënt tot een optimaal, natuurlijk en realistisch resultaat te komen. Het gesprek waarin ik tijd neem, uw wensen hoor, uitleg geef en verwachtingen met u bespreek, zijn voor mij zeer belangrijk en waardevol.

Mijn doel is kwalitatief optimale esthetische plastisch chirurgische zorg bieden, in een aangename arts-patiënt relatie. Samen met u wens ik enerzijds het doel te behalen waar u naar streeft, anderzijds u goed te informeren over de mogelijkheden maar ook de eventuele onmogelijkheden, waarmee realistische verwachtingen worden gecreëerd voor beiden. Specifieke aandachtsgebieden zijn borstchirurgie, ooglidcorrecties, oorcorrecties, buikwandcorrecties, liposuctie, schaamlipcorrecties en hand- en pols chirurgie.

De combinatie van de technische uitdaging en voor mensen iets persoonlijk belangrijks kunnen betekenen, maakt dat ik mijn werk met veel plezier uitvoer. Ik heb hart voor mijn vak en mijn patiënten, en laat dat graag zien. U bent van harte welkom op mijn spreekuur bij de CosMed Kliniek.

Lees verder

Keurmerken

nvepc
nvpc

Werkzaam bij klinieken

CosMed Klinieken Bosch en Duin Bekijk kliniek

Beoordelingen van Mirjam Hoefkens

  • 7,5Telefonische bereikbaarheid
  • 7,8Klantvriendelijkheid
  • 7,8Het consultgesprek
  • 7,8Deskundigheid medische staf
  • 7,8De behandeling
  • 7,8Persoonlijke service
97
21 januari 2019 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling CosMed Klinieken (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Huub

Zeer klantvriendelijke, persoonlijke benadering/behandeling van alle werknemers/doktoren. Goede, snelle nazorg. Zeer mooi eindresultaat!

10
18 januari 2019 Ooglidcorrectie
“ Boven ooglid correctie ” Henriette

Zeer tevreden over de operatie, uitgevoerd door mevr.drs. Hoefkens, ontspannen sfeer, goede uitleg, snelle genezing en zeer tevreden over het…

99
14 december 2018 Ooglidcorrectie
“ Top ” Anonieme gebruiker

Prettige persoonlijke benadering, antwoorden op je vragen en een mooi kundig resultaat zonder heel erg blauw te zijn geweest en de behandeling is pas…