Mick Kreulen

Plastisch Chirurg , werkzaam bij 1 kliniek

-
  Geen reviews

Over Mick Kreulen

"Het vertrouwen krijgen dat we een mooi resultaat bereiken."
Mijn naam is Mick Kreulen en ik ben sinds 2000 werkzaam als plastisch chirurg in het RKZ Beverwijk. Voor mij is chirurgie de combinatie tussen vakmanschap en inlevingsvermogen.


Met uw wens als uitgangspunt adviseer ik u graag wat haalbaar is en hoe we het mooiste resultaat bereiken. Eerlijkheid en zorgvuldigheid zijn hierin troef.


Binnen Blooming Plastische Chirurgie ligt mijn specialisme in de handchirurgie en borstreconstructies middels lichaamseigen weefsel.


Dr. Mick Kreulen is sinds 1 Januari 2000 geregistreerd als plastisch chirurg en lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) en de Nederlandse Vereniging voor Handchirurgie. Sindsdien is hij werkzaam in het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam en het Rode Kruis Ziekenhuis te Beverwijk.


Specifieke aandachtsgebieden binnen de plastische chirurgie zijn de hand- en polschirurgie en de reconstructieve chirurgie. Een voorbeeld hiervan zijn de reconstructies van lichaamscontouren met in het bijzonder de esthetiek van borstcorrecties en borstreconstructies.


In 2004 is Mick Kreulen gepromoveerd aan de Universiteit van Amsterdam en een jaar later toegetreden tot de American Society for Surgery of the Hand. Na een half jaar buitenlandse stages in de Verenigde Staten en Australie in 2006/2007 is hij terug in Beverwijk binnen de Maatschap Bloemingdael plastisch chirurgen. Sindsdien is hij lid van het bestuur van de NVPC en opleider plastische chirurgie in het Rode Kruis Ziekenhuis.


BIG: 19038100301

Lees verder
nvepc
nvpc

Beoordelingen van Mick Kreulen

Helaas, Mick heeft nog geen reviews. Deel jij als eerste je ervaring met Mick?