Michelle Visser

Huidtherapeut , werkzaam bij 3 klinieken

85
Geweldig 20 reviews

Over Michelle Visser

Michelle Visser is werkzaam bij deze klinieken: Derma2Care , Derma2Care en Derma2care. Ben je op zoek naar een arts? Michelle Visser heeft een berekende score van een 8,5 en je kunt terecht voor de volgende behandeling(en): Acne, Bindweefselmassage, Camouflagetherapie, Cellulite behandeling, Chemische peeling, Clearlift, Coagulatie, Couperose, Cryolipolyse, Cryotherapie, Curetteren, Dermabrasie, Elektrische epilatie, Fractional laser, Kalknagels - Schimmelnagels, Laser behandeling, Laserontharen, Microdermabrasie, Microneedling, Overige behandelingen, Permanente make-up (pmu) en Tatoeage Verwijderen.

Michelle Visser heeft op dit moment 20 beoordelingen ontvangen. De berekende score van deze arts is een 8,5. De laatste review is geplaatst op 09 juli 2019. Anonieme gebruiker gaf deze arts een 10 voor de behandeling: Cryolipolyse. Heb jij ook een ervaring met Michelle Visser? Deel jouw ervaring dan door het achterlaten van een beoordeling op deze website. Hiermee help je andere consumenten bij het maken van een keuze. Als dank maak je kans op een bol.com-cadeaukaart t.w.v. € 50,-.

Lees verder
nvcg

Beoordelingen van Michelle Visser

  • 8,3Telefonische bereikbaarheid
  • 8,5Klantvriendelijkheid
  • 8,4Het consultgesprek
  • 8,5Deskundigheid medische staf
  • 8,5De behandeling
  • 8,5Persoonlijke service
10
09 juli 2019 Cryolipolyse
“ Heel enthousiast ” Anonieme gebruiker

Goed, duidelijk en eerlijk advies gekregen bij het intake gesprek. Ben heel enthousiast over het resultaat van de behandeling. Daarna een vervolg…

95
25 juni 2019 Cryolipolyse
“ Top!!! ” Anonieme gebruiker

Na 1e keer al zichtbaar plattere buik zelfs na eten, na 2e keer broek zit veel wijder. Echt blij met resultaat.

10
22 juni 2019 Cryolipolyse
“ Top behandeling! ” Anonieme gebruiker

Vriendelijk personeel behandeling heeft na een keer al resultaat (vet bevriezing)