Melissa Gomez

Cosmetisch Arts , werkzaam bij 2 klinieken

73
Goed 1 reviews

Over Melissa Gomez

Drs. Melissa Gomez; Cosmetisch Arts bij Clinique Dr. Don (BIG: 99920427201).

"Of u nu al een tijdje nadenkt over cosmetische chirurgie, of nog maar net ontdekt hebt dat zelfs fijne rimpeltjes niet weggaan met een crème, in beide situaties ben ik graag uw dokter. Ik bespreek met u welke behandeling voor u het meest geschikt is, bijvoorbeeld een zachte “opstapfiller” voor de fijne rimpeltjes of bij de wat diepere rimpels een uitgebreide liquid facelift of zelfs lipofilling-injecties met uw eigen vet”.

In Valencia ben ik na mijn studie geneeskunde en afgeronde opleiding huisartsgeneeskunde, opgeleid tot esthetisch specialist in de cosmetische geneeskunde en heb jaren gewerkt in vooraanstaande privéklinieken te Valencia. Met veel plezier en aandacht wil ik u kennis laten maken met de nieuwste inzichten en trends uit Valencia. Van de beste cosmetisch chirurgen en heb ik alle fijne kneepjes van het vak geleerd. Ik nodig u van harte uit om een vrijblijvende afspraak met mij te maken.

Ik heb patiënten in binnen en buitenland met uiteenlopende vragen en wensen mogen adviseren en behandelen. Een serieuze aanpak is waar ik voor sta want al gaat het om een kleine correctie dan nog moet u hier niet lichtvaardig over denken. Het blijft een medische ingreep die serieus en vakkundig uitgevoerd moet worden. Ik ben pas tevreden als u na mijn behandeling met lichte tred en blij de kliniek verlaat.

Haar specialisaties zijn:

Uiteenlopende Dermal-fillertechnieken

Gespecialiseerde Botox-technieken

Liquid Facelift in combinatie met groeifactoren

Hals en kaaklijn correcties

Ooglidcorrecties


Mijn highlight: Zonder inhoudelijke passie en verbondenheid met patiënten kan je dit specialisme niet op topniveau uitoefenen. Ik ben bevoorrecht dat ik dit vak mag uitvoeren en zoveel mooie en bijzondere mensen mag ontmoeten waarvoor ik iets kan betekenen. Een kleine verandering aan de buitenkant heeft vaak een grote impact op de eigenwaarde van patiënten, dit geeft mij de drive om iedere dag het beste uit mijzelf te halen.


Lees verder

Behandelingen door Melissa Gomez

Werkzaam bij klinieken

Clinique Dr. Don Hengelo Bekijk kliniek
Clinique Dr. Don Amsterdam Bekijk kliniek

Beoordelingen van Melissa Gomez

  • 7,0Telefonische bereikbaarheid
  • 7,0Klantvriendelijkheid
  • 7,3Het consultgesprek
  • 7,3Deskundigheid medische staf
  • 7,3De behandeling
  • 7,2Persoonlijke service
94
03 december 2018 Botox
“ Eerlijk advies ” Anonieme gebruiker

Ik kwam voor een profhilo behandeling echter deze werd me afgeraden vanwege het geringe effect in mijn geval. Er werd goed meegedacht welke opties wel…