Meelad Habib

Cosmetisch dermatoloog
(7,9)

Algemene score Meelad Habib

7,9
6 reviews
  • Bereikbaarheid
  • Klantvriendelijkheid
  • Het consultgesprek
  • Deskundigheid team
  • De behandeling
  • Persoonlijke service

Over Meelad Habib

Gezichten herstellen daar waar het weefsel verloren ging, zonder verandering van iemands identiteit. Dat is het streven van cosmetisch dermatoloog dr. Meelad Habib.


“Mijn kernwaarden als cosmetisch dermatoloog vormen een drieluik: iedere cliënt de allerbeste zorg aanbieden, gekoppeld aan veiligheid en wetenschappelijke onderbouwing. En niet te vergeten een snufje eigenheid en creativiteit. Binnen Velthuis kliniek staat professionele zorg op maat centraal. Alle middelen en mogelijkheden zijn beschikbaar. Hierdoor kan ik mij volledig focussen op het leveren van topzorg en persoonlijke aandacht voor mijn cliënt.”


Dr. Meelad Habib specialiseerde zich tot dermatoloog aan het Leids Universitair Medisch Centrum. Zijn opleiding tot cosmetisch dermatoloog genoot hij aan het Erasmus Medisch Centrum onder begeleiding van dr. Peter Velthuis (oprichter van Velthuis kliniek).


Hij studeerde in 2015 af als arts aan het Erasmus Medisch Centrum. Parallel aan zijn studie geneeskunde promoveerde hij in 2014 aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. In 2015 behaalde dr. Habib ook een tweede mastergraad binnen Health Sciences, specialisatie in klinische epidemiologie (Netherlands Institute of Health Sciences/Erasmus Universiteit Rotterdam). Theoretische en praktische ervaring deed hij zowel nationaal als internationaal op: in Zuid-Afrika, Engeland (Cambridge Universiteit) en de Verenigde Staten (Harvard Universiteit). In 2015 en 2019 verdiepte hij zijn klinische expertise op de afdeling dermatologie van het Brigham and Women’s hospital, één van de aan Harvard geaffilieerde ziekenhuizen in Boston.


In 2020 ontving dr. Habib de Jonge Dermatoloog Award tijdens het Wereld IMCAS congres in Parijs, een prijs uitgereikt op het vlak van cosmetische dermatologie.


Binnen Velthuis kliniek beoefent hij de cosmetische dermatologie in volle breedte uit. In het bijzonder ligt zijn focus op de echografische filler behandelingen van het aangezicht, de liquid facelifts, laserbehandelingen en de behandeling van complicaties na (permanente) fillers.

Lees verder

Beoordelingen van Meelad Habib

10
30 november 2020 Botox
“ Beoordeling Velthuis kliniek (Behandeling: Botox) ” Anonieme gebruiker

Dr. Meelad Habib was ontzettend professioneel, eerlijk en erg deskundig.

10
26 november 2020 Botox
“ Aanrader!! ” Anonieme gebruiker

Ik raad dr Habib heel graag aan als behandelaar. Na de bandeling zag ik er fris en uiterust uit, zonder dat iemand uit mijn omgeving heeft kunnen zien…

91
26 oktober 2020 Fillers
“ Beoordeling Velthuis kliniek (Behandeling: Fillers) ” Anonieme gebruiker

Vriendelijke, persoonlijke benadering. eerste consult niet verwacht dat er gelijk een behandeling zou zijn!!!