Martine Korevaar

Cosmetisch Arts , werkzaam bij 2 klinieken

Drs. Martine Korevaar studeerde Geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen en rondde deze studie ‘met Lof’ af. Na twee jaar klinische ervaring in zowel binnen- als buitenland koos zij ervoor om zich te specialiseren in de Bedrijfsgeneeskunde. Na 15 jaar in dit vakgebied werkzaam te zijn geweest, was Martine toe aan een nieuwe uitdaging. Februari 2013 is Martine dan ook gestart met de opleiding tot Cosmetisch Arts en begin 2015 heeft ze deze unieke opleiding, als een van de eersten in de Benelux, afgerond.

Martine is opgeleid met de nieuwste kennis en getraind in nieuwste technieken en heeft de gave om met een gezonde esthetische blik, het meest natuurlijke resultaat te boeken. Verder is zij opgeleid in het 3-dimensionaal behandelen: bij deze methode bekijk je heel goed welke veranderingen in tijd hebben plaats gevonden en probeer je dat te herstellen. Deze aanpak staat vaak loodrecht op het eenvoudig wegspuiten van een rimpel. 3-dimensionaal behandelen leidt tot een natuurlijk en gebalanceerd resultaat.

Martine Korevaar is lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG), hét keurmerk voor cosmetisch artsen in Nederland. BIG-registratienummer:49048616601
* BIG-register: T 0900 – 899 82 25 https://www.bigregister.nl/zoeken/zoekenopbignummer/

Lees verder

Aanbevolen klinieken

In de buurt van Martine Korevaar vind je eenvoudig aanbevolen klinieken.

Aanbevolen klinieken in de buurt

Over Martine Korevaar

Behandelingen door Martine Korevaar

Werkzaam bij klinieken

C
Clinique Martinique Baarn Bekijk kliniek
H
Health & Beauty Centre Beauty Inn Nieuwegein Bekijk kliniek

Beoordelingen van Martine Korevaar

Helaas, Martine heeft nog geen reviews. Deel jij als eerste je ervaring met Martine?