Marie-Claire Schreinemachers

Plastisch chirurg , werkzaam bij 2 klinieken

79
Goed Bekijk 5 reviews

Over Marie-Claire Schreinemachers

Marie-Claire Schreinemachers is werkzaam bij deze klinieken: Kliniek Veldhoven en Velthuis Kliniek Velp. Ben je op zoek naar een arts? Marie-Claire Schreinemachers heeft een berekende score van een 7,9 en je kunt terecht voor de volgende behandeling(en): Armlift, Borstlift, Borstreconstructie, Borstvergroting, Borstverkleining, Buikwandcorrectie, Dijbeenlift, Liposuctie, Ooglidcorrectie, Schaamlipcorrectie en Tepelcorrectie.

Marie-Claire Schreinemachers heeft op dit moment 5 beoordelingen ontvangen. De berekende score van deze arts is een 7,9. De laatste review is geplaatst op 06 november 2018. Anonieme gebruiker gaf deze arts een 9,5 voor de behandeling: Borstvergroting. Heb jij ook een ervaring met Marie-Claire Schreinemachers? Deel jouw ervaring dan door het achterlaten van een beoordeling op deze website. Hiermee help je andere consumenten bij het maken van een keuze. Als dank maak je kans op een bol.com-cadeaukaart t.w.v. € 50,-.

Lees verder

Keurmerken

nvepc
nvpc

Werkzaam bij klinieken

Kliniek Veldhoven Veldhoven Bekijk kliniek
Velthuis Kliniek Velp Velp Bekijk kliniek

Beoordelingen van Marie-Claire Schreinemachers

  • 7,9Telefonische bereikbaarheid
  • 7,9Klantvriendelijkheid
  • 7,9Het consultgesprek
  • 7,9Deskundigheid medische staf
  • 7,9De behandeling
  • 7,9Persoonlijke service
95
06 november 2018 Borstvergroting
“ Erg goed ” Anonieme gebruiker

Je wordt goed en vriendelijk ontvangen. Het personeel is professioneel en stelt je op je gemak. Je hoeft niet lang te wachten en de gesprekken zijn…

99
02 november 2018 Borstvergroting
“ Simpelweg fantastisch ” Patty

Op 22 oktober werd ik geopereerd maar niet alleen de operatie het gehele proces binnen de kliniek en alle contactmomenten waren uitstekend.

10
30 oktober 2018 Borstvergroting
“ Geweldige behandeling ” Lisa

Gisteren een borstvergroting ondergaan bij kliniek veldhoven zeer tevreden over alles van het consult tot de operatie .vandaag Werd ik zelfs even…