Marguerite van Randwijck

Medische Directeur en cosmetisch arts Amsterdam , werkzaam bij 1 kliniek

74
Goed 3 reviews

Over Marguerite van Randwijck

Drs. Marguerite van Randwijck heeft geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit Leiden en heeft aansluitend als academisch huisarts gewerkt bij de Universitaire Huisartsenpraktijk van het VU medisch centrum. In 2011 is Marguerite in Nederland opgeleid tot cosmetisch arts. Haar specialiteit is onderhoud van de huid en het verminderen van de vermoeide blik (wallen/kringen/wangen).

Bij DOCTORS at SOAP staat drs. Marguerite van Randwijck garant voor een professioneel medisch beleid met academische inslag en een strikte opvolging van de richtlijnen van de NVCG (Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde). Marguerite is gecertificeerd lid van de NVCG. Binnen de NVCG is zij lid van de Visitatie en Registratie commissie van de NVCG.

Ook maakt ze deel uit van de Onderwijscommissie van de NVCG. Deze Onderwijscommissie werkt mee aan het verkrijgen van een landelijk erkende opleiding tot cosmetisch arts. Daarnaast traint Marguerite artsen (van plastisch chirurgen tot dermatologen) op het gebied van Restylane hyaluronzuurfillers.

Marguerite heeft wekelijks spreekuur in AMSTERDAM.

BIGNR: 89048946601

Lees verder
nvcg

Beoordelingen van Marguerite van Randwijck

  • 7,2Telefonische bereikbaarheid
  • 7,4Klantvriendelijkheid
  • 7,4Het consultgesprek
  • 7,4Deskundigheid medische staf
  • 7,4De behandeling
  • 7,3Persoonlijke service
96
29 augustus 2014 Fillers
“ Beoordeling DOCTORS AT SOAP Amsterdam (Behandeling: Fillers) ” Anonieme gebruiker

Ik vond het doodeng om voor het eerst mijn kringen te laten opvullen, maar dankzij Marguerite viel het 100% mee. Ze neemt alle tijd, kopje thee erbij…

99
28 maart 2014 Botox
“ Beoordeling DOCTORS AT SOAP Amsterdam (Behandeling: Botox) ” WB

Super vriendelijk, zeer professioneel en een nuchtere kijk op zaken. Ze staan zelf achter een 'no trace face' dus gebruiken eerder net iets te weinig…

98
11 januari 2012 Fillers
“ Beoordeling Kliniek Dokter Frodo (Behandeling: Fillers) ” Anonieme gebruiker

Dr. Marquerite van Randwijck is niet meer werkzaam bij Dr Frodo!