Marco van Coevorden

Dermatoloog , werkzaam bij 1 kliniek

82
Geweldig 10 reviews

Over Marco van Coevorden

Dr. Marco van Coevorden studeerde geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen en deels aan University College London en Escola Bahiana de Medicina e Saúde Pública in Brazilië. Hiernaast deed hij bijvakken Oud Egyptische Godsdienstgeschiedenis en Portugees eveneens aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Tijdens zijn studie werd hij toegelaten tot een exclusief wetenschapsprogramma, waarbij hij de mogelijkheid kreeg om onderzoek te gaan doen bij de afdeling dermatologie van het UMC Groningen. Dit leidde uiteindelijk tot een promotie op het gebied van kwaliteit van leven en behandeling van handeczeem.

Sinds 2006 is Marco van Coevorden dermatoloog en werkzaam in Gelre ziekenhuizen Apeldoorn. Hij heeft daar een grote praktijk waar hij de dermatologie in volle breedte beoefent. Hij is medeoprichter van het Flebologisch Centrum Apeldoorn voor spataderzorg en Gelre Huidkliniek voor medische en cosmetische laserbehandelingen.

Zijn interesse in injectables begon met het starten van Nederlands eerste expertisecentrum voor overmatig zweten (hyperhidrosis) in Apeldoorn. Honderden mensen per jaar werden behandeld met botulinetoxine (botox), iontoforese en met medicijnen. Met deze achtergrond lag het ook voor de hand om plaats te nemen in de landelijke richtlijncommissie hyperhidrosis axillaris (overmatig zweten van de oksels). Toen de behandeling met miraDry op de Nederlandse markt kwam, was hij een van de eerste die deze behandeling ging aanbieden. Inmiddels heeft hij al vele honderden klanten behandeld.

Met de behandeling van mensen met overmatig zweten met botulinetoxine kwam interesse in cosmetische toepassingen. Met vele trainingen, cursussen en congressen in binnen- en buitenland, bekwaamde hij zich in de cosmetische dermatologie.

Hierbij bleek dat juist de kennis en vaardigheden van een dermatoloog een grote meerwaarde hebben bij cosmetische behandelingen. Dermatologie is namelijk het enige medische vak dat zich volledig heeft toegelegd op kennis en behandeling van de huid. Dermatologen hebben een vijfjarige opleiding gehad, waarin ze niet alleen zijn opgeleid in ziektes van de huid, maar ook het beste zijn in het herkennen en duiden van veranderingen in de huid die horen bij het normale verouderingsproces.

Voor Marco van Coevorden staat veiligheid en kwaliteit van zorg voorop. Zo wordt er uitsluitend met veilige ‘A-merken’ gewerkt, die hun kwaliteit en werkzaamheid in wetenschappelijk onderzoek uitvoerig hebben bewezen en beschikken over CE- en FDA-keurmerken. In de consulten wordt alle tijd genomen voor uw wensen en vragen en voor een eerlijk en persoonlijk advies. Zijn stijl kenmerkt zich door uitgekiende behandelingen die erop zijn gericht u een natuurlijke, jeugdigere en uitgeruste uitstraling te geven.

U kunt voor alle behandelingen terecht op de behandellocaties in Apeldoorn en De Bilt. De enige uitzondering is miraDry (tegen overmatig zweten), wat alleen in Apeldoorn plaatsvindt.


Marco van Coevorden is lid van een aantal binnen- en buitenlandse wetenschappelijke en beroepsverenigingen:

• Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie

• Nederlandse Vereniging Cosmetische Dermatologie

• Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde

• Federatie Medisch Specialisten

• European Academy of Dermatology and Venereology

• American Academy of Dermatology

• International Union against Sexually Transmitted Infection

Lees verder
nvcg

Beoordelingen van Marco van Coevorden

  • 8,0Telefonische bereikbaarheid
  • 8,2Klantvriendelijkheid
  • 8,1Het consultgesprek
  • 8,2Deskundigheid medische staf
  • 8,0De behandeling
  • 8,2Persoonlijke service
10
02 maart 2020 Miradry (overmatig zweten)
“ Uitstekend ” Christian

Duidelijke informatie, behandeling voldeed volledig aan verwachtingen. Prettige interactie met specialist. Weinig bijwerkingen achteraf, maar dat kan…

90
29 februari 2020 Miradry (overmatig zweten)
“ Uitstekend! ” Anonieme gebruiker

De behandeling was zo ver je dat zo kan noemen: super en prettig! Hij heeft een snelle, prettige manier van werken. Het is een zeer korte behandeling.…

10
17 februari 2020 Botox
“ Vakkundig/Veilig/Effectief ” Anonieme gebruiker

Ik ben erg tevreden over de behandeling van dr. van Coevorden. Hij kijkt altijd naar de persoonlijke situatie van de patiënt en geeft daarbij het…