Marco van Coevorden

Dermatoloog , werkzaam bij 1 kliniek

80
Goed 7 reviews

Over Marco van Coevorden

Dr. Marco van Coevorden studeerde geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen en deels aan University College London en Escola Bahiana de Medicina e Saúde Pública in Brazilië. Hiernaast deed hij bijvakken Oud Egyptische Godsdienstgeschiedenis en Portugees eveneens aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Tijdens zijn studie werd hij toegelaten tot een exclusief wetenschapsprogramma, waarbij hij de mogelijkheid kreeg om onderzoek te gaan doen bij de afdeling dermatologie van het UMC Groningen. Dit leidde uiteindelijk tot een promotie op het gebied van kwaliteit van leven en behandeling van handeczeem.

Sinds 2006 is Marco van Coevorden dermatoloog en werkzaam in Gelre ziekenhuizen Apeldoorn. Hij heeft daar een grote praktijk waar hij de dermatologie in volle breedte beoefent. Hij is medeoprichter van het Flebologisch Centrum Apeldoorn voor spataderzorg en Gelre Huidkliniek voor medische en cosmetische laserbehandelingen.

Zijn interesse in injectables begon met het starten van Nederlands eerste expertisecentrum voor overmatig zweten (hyperhidrosis) in Apeldoorn. Honderden mensen per jaar werden behandeld met botulinetoxine (botox), iontoforese en met medicijnen. Met deze achtergrond lag het ook voor de hand om plaats te nemen in de landelijke richtlijncommissie hyperhidrosis axillaris (overmatig zweten van de oksels). Toen de behandeling met miraDry op de Nederlandse markt kwam, was hij een van de eerste die deze behandeling ging aanbieden. Inmiddels heeft hij al vele honderden klanten behandeld.

Met de behandeling van mensen met overmatig zweten met botulinetoxine kwam interesse in cosmetische toepassingen. Met vele trainingen, cursussen en congressen in binnen- en buitenland, bekwaamde hij zich in de cosmetische dermatologie.

Hierbij bleek dat juist de kennis en vaardigheden van een dermatoloog een grote meerwaarde hebben bij cosmetische behandelingen. Dermatologie is namelijk het enige medische vak dat zich volledig heeft toegelegd op kennis en behandeling van de huid. Dermatologen hebben een vijfjarige opleiding gehad, waarin ze niet alleen zijn opgeleid in ziektes van de huid, maar ook het beste zijn in het herkennen en duiden van veranderingen in de huid die horen bij het normale verouderingsproces.

Voor Marco van Coevorden staat veiligheid en kwaliteit van zorg voorop. Zo wordt er uitsluitend met veilige ‘A-merken’ gewerkt, die hun kwaliteit en werkzaamheid in wetenschappelijk onderzoek uitvoerig hebben bewezen en beschikken over CE- en FDA-keurmerken. In de consulten wordt alle tijd genomen voor uw wensen en vragen en voor een eerlijk en persoonlijk advies. Zijn stijl kenmerkt zich door uitgekiende behandelingen die erop zijn gericht u een natuurlijke, jeugdigere en uitgeruste uitstraling te geven.

U kunt voor alle behandelingen terecht op de behandellocaties in Apeldoorn en De Bilt. De enige uitzondering is miraDry (tegen overmatig zweten), wat alleen in Apeldoorn plaatsvindt.

Marco van Coevorden is lid van een aantal binnen- en buitenlandse wetenschappelijke en beroepsverenigingen:

• Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie

• Nederlandse Vereniging Cosmetische Dermatologie

• Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde

• Federatie Medisch Specialisten

• European Academy of Dermatology and Venereology

• American Academy of Dermatology

• European Society for Cosmetic and Aesthetic Dermatology

• European Society for Lasers and Energy Based Devices

• International Union against Sexually Transmitted Infection

Lees verder
nvcg

Beoordelingen van Marco van Coevorden

  • 7,8Telefonische bereikbaarheid
  • 8,0Klantvriendelijkheid
  • 7,9Het consultgesprek
  • 8,0Deskundigheid medische staf
  • 7,9De behandeling
  • 8,0Persoonlijke service
10
18 november 2019 Botox
“ zeer zorgvuldig en klantvriendelijk. Goede voorlichting en nam alle tijd! ” Carina

Het consult bij specialist Dr van Coevorden was zeer prettig. Ik kreeg duidelijke uitleg, hij was vriendelijk en heel betrokken. De behandeling heeft…

92
27 augustus 2019 Miradry (overmatig zweten)
“ Zeer tevreden ” Victor

Meneer van Coevorden was zeer rustig en vriendelijk waardoor ik me op mijn gemak voelde. Ook de behandeling zelf valt qua pijn heel erg mee, ik zou…

93
09 augustus 2019 Miradry (overmatig zweten)
“ Positieve ervaring ” Jolanda

De behandeling was heel goed te doen en de sfeer was ontspannen. Ik ben er met een goed gevoel weggegaan en heb er tot op heden (een maand later) nog…