Marc Vandevoort

Plastisch Chirurg , werkzaam bij 1 kliniek

80
Goed Bekijk 28 reviews

Over Marc Vandevoort

Plastisch chirurg Marc Vandevoort is in Nederland ingeschreven in het BIG-register en is in Nederland en Belgie geregistreerd als Plastisch Chirurg.
Hij studeerde in 1989 af als Doctor in de Genees- Heel- en Verloskunde aan de Katholieke Universiteit Leuven (KUL Leuven). Nadien volgde hij een driejarige opleiding in de Algemene Heelkunde aan de KUL. Daarna specialiseerde Marc Vandevoort zich in de Plastische Heelkunde vanaf 1992 gedurende een jaar in het Universitair Ziekenhuis Gasthuisberg te Leuven, zestien maanden in Frenchay Hospital Bristol (Engeland) en wederom een jaar in het Universitair Ziekenhuis Gasthuisberg te Leuven. In 1995 behaalde hij de erkenning tot Plastische Chirurg (Fellow Collegium Chirurgicum Plasticum).
Gedurende een jaar werd een verdere specialisatie in de esthetische en reconstructieve borstchirurgie doorlopen in Canniesburn Hospital in Glasgow, United Kingdom. Daarna vervolledigde hij zijn specialisatie in de esthetische ooglid- en aangezichtsheelkunde d.m.v. een fellowship bij Dr. Marchac in Parijs gedurende zes maanden. Sedert 1997 is hij aangesteld als staflid borstchirurgie in het Universitair Ziekenhuis Gasthuisberg in Leuven en als plastisch en esthetisch chirurg in het heilig Hartziekenhuis Roeselare. Hij is lid van de Royal Belgium Society for Plastic Surgery (RBSPS, de Belgische vereniging voor Plastische Heelkunde), de European Association of Plastic Surgeons (EURAPS) en The World Society of Reconstuctive Microsurgeons (WSRM). Drs. Vandevoort is sinds enkele jaren al verbonden aan ABC Clinic in Breda.

Ooglidcorrectie, facelift, neuscorrectie en borstchirurgie als aandachtgebieden
Wilt u een afspraak inplannen bij plastisch chirurg Marc Vandevoort? Klik hier voor een afspraak per mail of bel 076 - 542 31 54.

 

Lees verder

Beoordelingen van Marc Vandevoort

  • 8,0Telefonische bereikbaarheid
  • 8,1Klantvriendelijkheid
  • 8,0Het consultgesprek
  • 8,1Deskundigheid medische staf
  • 8,0De behandeling
  • 8,0Persoonlijke service
86
28 oktober 2018 Ooglidcorrectie
“ zeer meelevend personeel en ze waren er als we ze nodig hadden ” Hans

Het resultaat duurde iets langer dan verwacht maar we zijn tevreden. En van te voren had ik graag een voorbeeld gezien hoe iemand eruit ziet direct na…

90
27 oktober 2018 Ooglidcorrectie
“ Uitstekend ” Annemie

Ik ben zeker tevreden over de ingreep. De verschillen zijn goed te zien voor en na de operatie.

90
03 september 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling ABC Clinic (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” I.

deze kliniek heb ik gekozen vanwege de positieve recensies. Ook ik ben heel enthousiast en tevreden over het gehele behandeltraject. vanaf ontvangst…