Marc Vandevoort

Plastisch Chirurg , werkzaam bij 1 kliniek

82
Geweldig 36 reviews

Over Marc Vandevoort

Plastisch chirurg Marc Vandevoort is in Nederland ingeschreven in het BIG-register en is in Nederland en Belgie geregistreerd als Plastisch Chirurg.
Hij studeerde in 1989 af als Doctor in de Genees- Heel- en Verloskunde aan de Katholieke Universiteit Leuven (KUL Leuven). Nadien volgde hij een driejarige opleiding in de Algemene Heelkunde aan de KUL. Daarna specialiseerde Marc Vandevoort zich in de Plastische Heelkunde vanaf 1992 gedurende een jaar in het Universitair Ziekenhuis Gasthuisberg te Leuven, zestien maanden in Frenchay Hospital Bristol (Engeland) en wederom een jaar in het Universitair Ziekenhuis Gasthuisberg te Leuven. In 1995 behaalde hij de erkenning tot Plastische Chirurg (Fellow Collegium Chirurgicum Plasticum).
Gedurende een jaar werd een verdere specialisatie in de esthetische en reconstructieve borstchirurgie doorlopen in Canniesburn Hospital in Glasgow, United Kingdom. Daarna vervolledigde hij zijn specialisatie in de esthetische ooglid- en aangezichtsheelkunde d.m.v. een fellowship bij Dr. Marchac in Parijs gedurende zes maanden. Sedert 1997 is hij aangesteld als staflid borstchirurgie in het Universitair Ziekenhuis Gasthuisberg in Leuven en als plastisch en esthetisch chirurg in het heilig Hartziekenhuis Roeselare. Hij is lid van de Royal Belgium Society for Plastic Surgery (RBSPS, de Belgische vereniging voor Plastische Heelkunde), de European Association of Plastic Surgeons (EURAPS) en The World Society of Reconstuctive Microsurgeons (WSRM). Drs. Vandevoort is sinds enkele jaren al verbonden aan ABC Clinic in Breda.

Ooglidcorrectie, facelift, neuscorrectie en borstchirurgie als aandachtgebieden
Wilt u een afspraak inplannen bij plastisch chirurg Marc Vandevoort? Klik hier voor een afspraak per mail of bel 076 - 542 31 54.

 

Lees verder

Beoordelingen van Marc Vandevoort

  • 8,3Telefonische bereikbaarheid
  • 8,2Klantvriendelijkheid
  • 8,0Het consultgesprek
  • 8,3Deskundigheid medische staf
  • 8,2De behandeling
  • 8,2Persoonlijke service
83
20 mei 2019 Ooglidcorrectie
“ Goede behandeling en begeleiding ” Anonieme gebruiker

Het echte eindresultaat kan ik pas zien na herstel. Ik had een boven- en onderooglidcorrectie en na een week zie ik al duidelijk vooruitgang, zeker nu…

84
08 april 2019 Ooglidcorrectie
“ Professioneel en zeer vriendelijk ” Ad

Deskundig. Fijne ontvangst op de afspraakdag heb niet hoeven wachten. Duidelijke uitleg over het verloop van het helingsproces en nazorg.

98
16 januari 2019 Ooglidcorrectie
“ Kundige artsen, betrokken personeel en een fijne persoonlijke service! ” Anonieme gebruiker

Mijn ervaring is enorm positief over deze kliniek. Ik kom er zelf ook al een aantal jaar voor lipfillers en elke arts is even kundig en vriendelijk.…