Maarten Koopmann

Plastisch Chirurg , werkzaam bij 3 klinieken

73
Goed 23 reviews

Over Maarten Koopmann

Dr. Koopmann is een van de meest gerenomeerde en ervaren cosmetisch chirurgen van Nederland. Hij beschikt over ruim 20 jaar ervaring in erkende privéklinieken en grote ziekenhuizen in binnen- en buitenland.

Werkzaam op locaties:

Willemsparkweg 142
1071 GX Amsterdam

Braillelaan 5
2289 CL Rijswijk ( Den Haag )

Hij is sinds 1997 erelid van de Nederlandse Vereniging voor Aesthetische Plastische Chirurgie en vanaf 2003 de Nederlandse secretaris van de International Society for Aesthetic Plastic Surgery. Aangezien het niet eenvoudig is om lid te worden, zijn slechts enkele Nederlandse, cosmetisch chirurgen aangesloten bij deze prestigieuze, internationale vereniging. Om in aanmerking te komen, moet de cosmetisch chirurg aan hoge eisen voldoen. Dokter Koopmann is eveneens lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie en de Belgische Vereniging voor Plastische, Reconstructieve en Esthetische Chirurgie en bezoekt regelmatig internationale congressen en symposia om zijn kennis verder te optimaliseren.

Sinds november 2006 is dr. Koopmann inspecteur van Surgery Resources Facility voor de International Society for Aesthetic Plastic Surgery.

Lees verder

Beoordelingen van Maarten Koopmann

  • 7,0Telefonische bereikbaarheid
  • 7,3Klantvriendelijkheid
  • 7,0Het consultgesprek
  • 7,3Deskundigheid medische staf
  • 7,3De behandeling
  • 7,3Persoonlijke service
94
31 januari 2019 Borstprothesewissel
“ Heel blij! ” Anonieme gebruiker

Ik ben erg blij met hoe dr M. Koopman mij geholpen heeft. Na een geruime tijd met klachten te hebben gelopen te wijten door o.a. Kapselvorming, ben ik…

89
28 oktober 2016 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Bergman Clinics, Oogzorg, Rijswijk (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Yvonne

Het hele team is zeer klantvriendelijk en professioneel, Dr. Koopmann is een deskundig arts, fijne kliniek.

95
25 oktober 2016 Borstvergroting
“ Beoordeling Bergman Clinics Rijswijk (Behandeling: Borstvergroting) ” S.

Zeer zeer tevreden over dr. Koopmann! Hij adviseerde mij zeer deskundig, maar fungeerde tegelijkertijd als luisterend oor naar mijn eigen wensen. Was…