Maarten Fechner

Plastisch Chirurg , werkzaam bij 2 klinieken

82
Geweldig Bekijk 22 reviews

Over Maarten Fechner

Maarten Fechner is werkzaam bij deze klinieken: Velthuis Kliniek en CosMedic MMC Veldhoven. Ben je op zoek naar een arts? Maarten Fechner heeft een berekende score van een 8,2 en je kunt terecht voor de volgende behandeling(en): Borstvergroting, Borstverkleining, Buikwandcorrectie, Facelift, Neuscorrectie, Ooglidcorrectie, Oorcorrectie, Overige behandelingen, Schaamlipcorrectie, Voorhoofdslift en Wenkbrauwlift.

Maarten Fechner heeft op dit moment 22 beoordelingen ontvangen. De berekende score van deze arts is een 8,2. De laatste review is geplaatst op 09 november 2018. Anonieme gebruiker gaf deze arts een 8,8 voor de behandeling: Borstvergroting. Heb jij ook een ervaring met Maarten Fechner? Deel jouw ervaring dan door het achterlaten van een beoordeling op deze website. Hiermee help je andere consumenten bij het maken van een keuze. Als dank maak je kans op een bol.com-cadeaukaart t.w.v. € 50,-.

Lees verder

Keurmerken

nvepc
nvpc

Werkzaam bij klinieken

Velthuis Kliniek Eindhoven Bekijk kliniek
CosMedic MMC Veldhoven Veldhoven Bekijk kliniek

Beoordelingen van Maarten Fechner

  • 8,0Telefonische bereikbaarheid
  • 8,2Klantvriendelijkheid
  • 8,1Het consultgesprek
  • 8,0Deskundigheid medische staf
  • 8,2De behandeling
  • 8,2Persoonlijke service
88
09 november 2018 Borstvergroting
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

Goede en eerlijke voorlichting, uitstekende behandeling en nazorg telefonisch is ook prima. Geen extreme borstvergroting mogelijk maar gewoon wat bij…

10
01 oktober 2018 Neuscorrectie
“ Beoordeling CosMedic MMC Veldhoven (Behandeling: Neuscorrectie) ” Anonieme gebruiker

Ik ben echt heel blij dat ik na een ongeval mijn eigen neus weer terug heb. Naast de uitstekende behandeling, ben ik enorm goed geholpen door het hele…

94
24 september 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Anonieme gebruiker

Elke dag geeft me dit een tevreden gevoel. Het heeft me in het verleden dwars gezeten. Ik ben zo blij met het resultaat!