Maarten Fechner

Plastisch Chirurg , werkzaam bij 2 klinieken

84
Geweldig 29 reviews

Over Maarten Fechner

Maarten Fechner is werkzaam bij deze klinieken: Velthuis Kliniek en CosMedic MMC Veldhoven. Ben je op zoek naar een arts? Maarten Fechner heeft een berekende score van een 8,4 en je kunt terecht voor de volgende behandeling(en): Borstvergroting, Borstverkleining, Buikwandcorrectie, Facelift, Neuscorrectie, Ooglidcorrectie, Oorcorrectie, Overige behandelingen, Schaamlipcorrectie, Voorhoofdslift en Wenkbrauwlift.

Maarten Fechner heeft op dit moment 29 beoordelingen ontvangen. De berekende score van deze arts is een 8,4. De laatste review is geplaatst op 19 juni 2019. Anonieme gebruiker gaf deze arts een 9,4 voor de behandeling: Neuscorrectie. Heb jij ook een ervaring met Maarten Fechner? Deel jouw ervaring dan door het achterlaten van een beoordeling op deze website. Hiermee help je andere consumenten bij het maken van een keuze. Als dank maak je kans op een bol.com-cadeaukaart t.w.v. € 50,-.

Lees verder
nvepc
nvpc

Beoordelingen van Maarten Fechner

  • 8,2Telefonische bereikbaarheid
  • 8,4Klantvriendelijkheid
  • 8,2Het consultgesprek
  • 8,2Deskundigheid medische staf
  • 8,4De behandeling
  • 8,4Persoonlijke service
94
19 juni 2019 Neuscorrectie
“ Fantastisch resultaat ” Anonieme gebruiker

Afgelopen januari geopereerd aan mijn neus. Ik heb een totale correctie gehad wat toch nog wel een grotere klus was dan gedacht.....Alles is veranderd…

93
03 mei 2019 Ooglidcorrectie
“ Uitermate tevreden ” Anonieme gebruiker

Vanaf het eerste moment een goed gevoel, en daar draait het volgens mij om. Dat goede gevoel geeft vertrouwen en ik ben dan ook meer dan tevreden over…

10
26 april 2019 Borstverkleining
“ Perfect ” Nelly

Voor de tweede maal een borstverkleining, het ziet er perfect uit. Zeer vriendelijk, kundig, betrouwbare arts, neemt de tijd.