Maarten Doornaert

Plastisch chirurg , werkzaam bij 1 kliniek

77
Goed 31 reviews

Over Maarten Doornaert

Plastisch chirurg Maarten Doornaert is plastisch, esthetisch en reconstructief chirurg in Belgie en Nederland. Aan de Universiteit in Gent haalde Maarten Doornaert het diploma 'Master in de Genees-, Heel- en Verloskunde met Grote Onderscheiding'. Vervolgens kreeg hij een jaar opleiding in de inwendige geneeskunde aan het Heilig Hart Ziekenhuis in Roeselare (huidige AZ Delta), en drie jaar opleiding in de algemene heelkunde in het OLV in Aalst. 
Vervolgens wijdde Maarten Doornaert een jaar aan onderzoek in autologe vettransplantatie, lipofilling en tissue engineering aan de Universiteit in Gent. Dit onderzoek leidde tot verschillende internationale publicaties en spreekbeurten. Zijn opleiding Plastische Chirurgie volgde hij in het UZ Gent onder leiding van Professor Dr. Stan Monsrtey. Hij had het voorrecht te kunnen leren van Prof. Monstrey en andere internationaal gerenommeerde experts zoals Prof. Dr. Phillip Blondeel, Prof. Dr. Moustapha Hamdi, Prof. Dr. Koenraad Van Landuyt, Dr. Nathalie Roche, en Dr. Filip Stillaert, met wie hij steeds een uitstekende band onderhield. Tijdens de opleiding werden alle facetten van de plastische chirurgie grondig getraind. In het bijzonder borstchirurgie, zowel cosmetisch als reconstructief met de meest geavanceerde microchirurgische technieken (o.a. DIEP flap), lipofilling en algemene reconstructieve heelkunde werden benadrukt. Hij vervolledigde deze opleiding met talrijke congressen in binnen- en buitenland. Hij is staflid aan het Sint-Elizabeth Ziekenhuis te Zottegem. Daarnaast voert hij een privé-praktijk in Gent. Hij blijft verbonden aan de Universiteit Gent en de Vakgroep Heelkunde aan het UZ Gent voor verder zetten van het onderzoek in lipofilling. Voor ABC Clinic voert Maarten Doornaert de liposucties, lipofillings, bilvergrotingen met bilimplantaten en plastisch chirurgische ingrepen als de borstvergroting en buikwandcorrectie uit.

Maarten Doornaert is in Nederland ingeschreven in het BIG-register en is ook als plastisch chirurg erkend in Nederland (RGS).

Lees verder

Beoordelingen van Maarten Doornaert

  • 7,8Telefonische bereikbaarheid
  • 7,9Klantvriendelijkheid
  • 7,7Het consultgesprek
  • 7,8Deskundigheid medische staf
  • 7,6De behandeling
  • 7,8Persoonlijke service
90
21 november 2018 Liposculptuur
“ Uiterst tevreden, mede door aandacht door de medewerkers. ” Els

Voelde me heel persoonlijk bejegend. Snelle en attente communicatie, zowel persoonlijk als via mail. Attente mensen in de kliniek. De persoonlijke…

76
05 november 2018 Lipofilling
“ ben blij met het resultaat ” Emy

Goed advies gekregen en ik kon alle vragen stellen. Niks was teveel. Zelfs daarna twijfelde ik nog en kregen ik goed advies en ben ik achteraf ook…

10
19 juli 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling ABC Clinic (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Mw

- Snelle afspraak en zelfs de behandeling werd snel uitgevoerd