Maarten Doornaert

Plastisch chirurg , werkzaam bij 1 kliniek

84
Geweldig 56 reviews

Over Maarten Doornaert

Plastisch chirurg Maarten Doornaert is plastisch, esthetisch en reconstructief chirurg in Belgie en Nederland. Aan de Universiteit in Gent haalde Maarten Doornaert het diploma 'Master in de Genees-, Heel- en Verloskunde met Grote Onderscheiding'. Vervolgens kreeg hij een jaar opleiding in de inwendige geneeskunde aan het Heilig Hart Ziekenhuis in Roeselare (huidige AZ Delta), en drie jaar opleiding in de algemene heelkunde in het OLV in Aalst. 
Vervolgens wijdde Maarten Doornaert een jaar aan onderzoek in autologe vettransplantatie, lipofilling en tissue engineering aan de Universiteit in Gent. Dit onderzoek leidde tot verschillende internationale publicaties en spreekbeurten. Zijn opleiding Plastische Chirurgie volgde hij in het UZ Gent onder leiding van Professor Dr. Stan Monsrtey. Hij had het voorrecht te kunnen leren van Prof. Monstrey en andere internationaal gerenommeerde experts zoals Prof. Dr. Phillip Blondeel, Prof. Dr. Moustapha Hamdi, Prof. Dr. Koenraad Van Landuyt, Dr. Nathalie Roche, en Dr. Filip Stillaert, met wie hij steeds een uitstekende band onderhield. Tijdens de opleiding werden alle facetten van de plastische chirurgie grondig getraind. In het bijzonder borstchirurgie, zowel cosmetisch als reconstructief met de meest geavanceerde microchirurgische technieken (o.a. DIEP flap), lipofilling en algemene reconstructieve heelkunde werden benadrukt. Hij vervolledigde deze opleiding met talrijke congressen in binnen- en buitenland. Hij is staflid aan het Sint-Elizabeth Ziekenhuis te Zottegem. Daarnaast voert hij een privé-praktijk in Gent. Hij blijft verbonden aan de Universiteit Gent en de Vakgroep Heelkunde aan het UZ Gent voor verder zetten van het onderzoek in lipofilling. Voor ABC Clinic voert Maarten Doornaert de liposucties, lipofillings, bilvergrotingen met bilimplantaten en plastisch chirurgische ingrepen als de borstvergroting en buikwandcorrectie uit.

Maarten Doornaert is in Nederland ingeschreven in het BIG-register en is ook als plastisch chirurg erkend in Nederland (RGS).

Lees verder

Beoordelingen van Maarten Doornaert

  • 8,5Telefonische bereikbaarheid
  • 8,5Klantvriendelijkheid
  • 8,3Het consultgesprek
  • 8,5Deskundigheid medische staf
  • 8,4De behandeling
  • 8,4Persoonlijke service
75
12 augustus 2020 Ooglidcorrectie
“ Prima kliniek ” Manon

Vriendelijke mensen en een bijzonder goede communicatie. Tijdens de behandeling wel pijn gehad, maar extra verdoving gekregen. Ik ben op dit moment…

91
06 augustus 2020 Ooglidcorrectie
“ zeer goede kliniek met een duidelijke visie. ” Anonieme gebruiker

Zeer te spreken over het advies van de arts.

10
16 juli 2020 Ooglidcorrectie
“ vakkundig team ” Patricia

Ik ben geholpen aan een ooglidcorrectie in combinatie met een mini wenkbrauwlift. Geholpen door vakkundige mensen, vriendelijk. Van begin tot het eind…