Lisan Hanssen

Physician Assistant

81
Geweldig 8 reviews

Over Lisan Hanssen

“ Oog voor detail “ – Lisan Hanssen (MSc)


Lisan Hanssen volgde de opleiding Master Physician Assistant (PA) aan de HAN University of Applied sciences in Nijmegen. Physician Assistant is een relatief nieuw beroep en werd in het jaar 2000 geïntroduceerd in Nederland, naar Amerikaans model. Ook in Nederland is het tegenwoordig heel vanzelfsprekend dat er in ziekenhuizen en klinieken Physician Assistants werkzaam zijn.


Een PA is een hoog opgeleide en gespecialiseerde professional die in het kader van taakherschikking medische taken overneemt van de medisch specialist. De PA werkt binnen het medisch domein samen met medisch specialisten en heeft de zelfstandige bevoegdheid om diverse behandelingen uit te voeren.


Elk gezicht is uniek en het is voor Lisan steeds een uitdaging om een frisse, open, uitgeruste blik te creëren.


Lisan heeft jarenlange ervaring als operatie-assistente plastische chirurgie in binnen- en buitenland. Als PA is zij opgeleid door de vooraanstaande plastisch chirurgen Dr. Bauland, Dr. Fresow, Dr. Klein en Dr. Bodde op het operatiekamercomplex in Mill. Voor het verrichten van injectables volgde ze de interne opleiding bij de cosmetisch artsen van Faceland Eindhoven.


Haar fascinatie voor plastische chirurgie en cosmetische geneeskunde bestaat al van jongs af aan. Kernwoorden die Lisan typeren zijn: perfectionisme, creativiteit, nauwkeurigheid, eerlijkheid en een natuurlijke look. Mensen met alle aandacht en respect helpen staat bij haar voorop. Bij iedere behandeling staat een mooi en natuurlijk resultaat voor haar centraal.


PA Lisan Hanssen is werkzaam op de volgende locaties:

 • Faceland Eindhoven

Jij kunt bij PA Lisan Hanssen terecht voor de volgende behandelingen:

 • Consult injectables (Botuline Toxine en filler).
 • Botuline Toxine behandeling (geen neuslift en hyperhidrose).
 • Fillerbehandelingen (de volgende Radiesse behandelingen niet: kin, neusbrug/liquid neuscorrectie, Liquid Facelift en traangootjes).
 • Bovenooglidcorrectie.

Kwaliteitsregisternummer: NAPA-1000518

Lees verder

Behandelingen door Lisan Hanssen

Beoordelingen van Lisan Hanssen

 • 7,5Telefonische bereikbaarheid
 • 8,0Klantvriendelijkheid
 • 8,1Het consultgesprek
 • 8,1Deskundigheid medische staf
 • 8,1De behandeling
 • 8,0Persoonlijke service
93
16 april 2019 Ooglidcorrectie
“ Super!!! ” Ans

ooglidcorrectie gehad bij Lisan Hanssen...geweldig wat een vakvrouw. Ik ben zéér tevreden over het resultaat en ben zeer te spreken over de gehele…

10
10 april 2019 Ooglidcorrectie
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

Lisanne is superrrrr en super lief en meelevend

88
05 april 2019 Ooglidcorrectie
“ Ik ben super tevreden! ” Marieke

Wat is het een verschil en wat voelt het goed. Lisan is een vriendelijk en prettig mens, die alles duidelijk uitlegt. Ik zie er 10 jaar jonger uit,…