Lisan Hanssen

Physician Assistant , werkzaam bij 1 kliniek

-
  Geen reviews

Over Lisan Hanssen

“ Oog voor detail “ – Lisan Hanssen (MSc)


Lisan Hanssen volgde de opleiding Master Physician Assistant (PA) aan de HAN University of Applied sciences in Nijmegen. Physician Assistant is een relatief nieuw beroep en werd in het jaar 2000 geïntroduceerd in Nederland, naar Amerikaans model. Ook in Nederland is het tegenwoordig heel vanzelfsprekend dat er in ziekenhuizen en klinieken Physician Assistants werkzaam zijn.


Een PA is een hoog opgeleide en gespecialiseerde professional die in het kader van taakherschikking medische taken overneemt van de medisch specialist. De PA werkt binnen het medisch domein samen met medisch specialisten en heeft de zelfstandige bevoegdheid om diverse behandelingen uit te voeren.


Elk gezicht is uniek en het is voor Lisan steeds een uitdaging om een frisse, open, uitgeruste blik te creëren.


Lisan heeft jarenlange ervaring als operatie-assistente plastische chirurgie in binnen- en buitenland. Als PA is zij opgeleid door de vooraanstaande plastisch chirurgen Dr. Bauland, Dr. Fresow, Dr. Klein en Dr. Bodde op het operatiekamercomplex in Mill. Voor het verrichten van injectables volgde ze de interne opleiding bij de cosmetisch artsen van Faceland Eindhoven.


Haar fascinatie voor plastische chirurgie en cosmetische geneeskunde bestaat al van jongs af aan. Kernwoorden die Lisan typeren zijn: perfectionisme, creativiteit, nauwkeurigheid, eerlijkheid en een natuurlijke look. Mensen met alle aandacht en respect helpen staat bij haar voorop. Bij iedere behandeling staat een mooi en natuurlijk resultaat voor haar centraal.


PA Lisan Hanssen is werkzaam op de volgende locaties:

  • Faceland Eindhoven

Jij kunt bij PA Lisan Hanssen terecht voor de volgende behandelingen:

  • Consult injectables (Botuline Toxine en filler).
  • Botuline Toxine behandeling (geen neuslift en hyperhidrose).
  • Fillerbehandelingen (de volgende Radiesse behandelingen niet: kin, neusbrug/liquid neuscorrectie, Liquid Facelift en traangootjes).
  • Bovenooglidcorrectie.

Kwaliteitsregisternummer: NAPA-1000518

Lees verder

Behandelingen door Lisan Hanssen

Werkzaam bij klinieken

Faceland Eindhoven Eindhoven Bekijk kliniek

Beoordelingen van Lisan Hanssen

Helaas, Lisan heeft nog geen reviews. Deel jij als eerste je ervaring met Lisan?