Kubra Umar

Oogarts & NGRC refractiechirurg , werkzaam bij 1 kliniek

74
Goed 3 reviews

Over Kubra Umar

Met een staat van dienst van 32 actieve dienstjaren heeft dokter Umar een staat van dienst waar wij u tegen zeggen. VISUS Oogkliniek is er dan ook trots op dat deze specialiste in 2011 is toegetreden tot het medisch team.

Dokter Umar is een Rotterdamse in hart en nieren. Zij heeft haar specialisatie als oogarts behaald bij het Oogziekenhuis Rotterdam. In 1975 is zij gaan werken als zelfstandig oogarts bij verschillende Rotterdamse ziekenhuizen. In de periode tussen 1975 en 1989 was dat het nostalgische Eudokia Ziekenhuis in Rotterdam-Noord en tussen 1989 en 1991 bij het gemeentelijke Bergwegziekenhuis. Na de fusie in 1991 tussen het Eudokia Ziekenhuis en het Bergwegziekenhuis als het Ijsselland Ziekenhuis in Capelle aan den Ijssel is zijn van 1991 tot en met 2006 verbonden geweest aan het Ijsselland Ziekenhuis als oogarts.

Hoewel zij in 2007 met pensioen is kan zij haar passie als oogarts niet loslaten. Vanaf 2007 werkt zijn als waarnemend oogarts in Rotterdam voor verschillende ziekenhuizen en klinieken. Tevens is zij vanaf 2011 verbonden aan VISUS Oogkliniek.

Op de vraag wat zij ziet als haar grootste succes antwoordt zij volmondig met een trotse glimlach: “32 jaar in de praktijk als oogarts met succes”. De trotse glimlach maakt gauw plaats voor een bescheiden blik.

Dokter Umar is gespecialiseerd in staar en refractieve chirurgie. Zij is BIG-geregistreerd, lid van het Nederlands Ooghelkundig Gezelschap (NOG), lid van de European Society of Cataracts and Refractive Surgery (ESCRS) en lid van de Nederlandse Implantclub.

Lees verder

Behandelingen door Kubra Umar

Werkzaam bij klinieken

Visus Oogkliniek Rotterdam Bekijk kliniek

Beoordelingen van Kubra Umar

  • 7,4Telefonische bereikbaarheid
  • 7,4Klantvriendelijkheid
  • 7,4Het consultgesprek
  • 7,4Deskundigheid medische staf
  • 7,4De behandeling
  • 7,3Persoonlijke service
98
03 februari 2014 Ooglaseren
“ Beoordeling Visus Oogkliniek (Behandeling: Ooglaseren) ” Robin de Jonge

Ik had al een tijdje last van mijn ogen. Mijn lenzen kon ik niet meer in dus droeg ik mijn bril en dat is echt geen pretje met -9.50 en -8. Toen…

97
02 februari 2014 Ooglaseren
“ Beoordeling Visus Oogkliniek (Behandeling: Ooglaseren) ” Ruben Hautekeete

Wat een ervaring!

10
14 maart 2013 Ooglaseren
“ Beoordeling Visus Oogkliniek (Behandeling: Ooglaseren) ” Marianne jongsma

Na lang wikken en wegen heb ik in Oktober besloten om mijn ogen te laten laseren. Het was nl. ook nodig aangezien ik op -9.5 zat. Na een grondig…