Koen Ingels

Arts , werkzaam bij 1 kliniek

75
Goed 6 reviews

Over Koen Ingels

Dr. Koen Ingels heeft zijn KNO-opleiding gevolgd in het Academisch Ziekenhuis Utrecht (1986-1990). Daarna was hij werkzaam in het Universiteits Ziekenhuis Gent, Belgie, waar hij zich verder bekwaamde in de grotere Hoofd-, en Halschirurgie. Vanaf 1996 werkt hij in het Universitair Medisch Centrum St Radboud Nijmegen, waar hij mede het Centrum voor Aangezichtschirurgie oprichtte. Sinds 2008 is hij mede dankzij het behalen van het American Board of Facial Plastic and Reconstructive Surgery Exam door de International Federation of Facial Plastic Surgery Societies erkend als Plastisch Aangezichtschirurg (Facial Plastic Surgeon).

Hij is Cursus Directeur van de International Course on Reconstructive and Aesthetic Surgery of the Nose and Face (Around the Nose).

Dr. K. Ingels was van 1996 tot 2004 secretaris van de European Rhinologic Society. Sinds 2003 is hij Nederlands vertegenwoordiger binnen de European Academy for Facial Plastic Surgery.

Het primaire aandachtsgebied van dr. K. Ingels is de aangezichtschirurgie in de breedste zin van het woord. Hij is meerdere malen op uitnodiging op werkbezoek geweest in de Verenigde Staten bij autoriteiten op het gebied van Facial Plastic Surgery. Hij maakt deel uit van de Editorial Board van het tijdschrift Rhinology en is zelf auteur van meer dan 40 internationale artikelen.

Lees verder

Werkzaam bij klinieken

E
EnFace Clinique Nijmegen Bekijk kliniek

Beoordelingen van Koen Ingels

  • 7,6Telefonische bereikbaarheid
  • 7,6Klantvriendelijkheid
  • 7,5Het consultgesprek
  • 7,5Deskundigheid medische staf
  • 7,5De behandeling
  • 7,5Persoonlijke service
94
03 juli 2015 Oorcorrectie
“ Beoordeling Praktijk Gabriels - Diana Gabriels (Behandeling: Oorcorrectie) ” Dennis

De behandeling is erg goed verlopen,

90
26 april 2015 Neuscorrectie
“ Beoordeling Praktijk Gabriels - Diana Gabriels (Behandeling: Neuscorrectie) ” T

Afgelopen april heb ik eindelijk mijn neuscorrectie laten doen, zenuwachtig dat ik was!

91
18 januari 2015 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Praktijk Gabriels - Diana Gabriels (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Indra

Na lang twijfelen heb ik eindelijk de stap gezet bovenooglid correctie. Na het consult met de chirurg dhr Ingels heb ik gelijk een afspraak gemaakt. 3…