Jeroen Stevens

Plastisch Chirurg , werkzaam bij 1 kliniek

87
Geweldig 88 reviews

Over Jeroen Stevens

DR. JEROEN STEVENSTijdens zijn opleiding tot arts aan de Erasmus Universiteit en het Academisch Ziekenhuis Dijkzigt in Rotterdam is Jeroen Stevens gepromoveerd op 22 mei 1991. In het laatstgenoemde ziekenhuis werd ook de opleiding tot plastisch chirurg afgerond.


Hij is lid van de Nederlandse Vereniging van Plastische Chirurgie (NVPC) heeft al sinds 2000 zitting in de beroepsbelangen commissie van deze vereninging en zit in het huidige bestuur van ISAPS-Nederland (International Society for Aesthetic Plastic Surgery), de internationale poot van de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Chirurgie (NVEPC). Als eerste Nederlander heeft hij ook een volledige registratie als cosmetisch plastisch chirurg aan de Cote d'Azur in Frankrijk.Nederlandse Vereniging voor Esthetisch-Plastische Chirurgie
Aansluitend aan zijn opleiding heeft Jeroen Stevens gewerkt als staflid bij de afdeling Plastische & Reconstructieve Chirurgie van het Academisch Ziekenhuis in Rotterdam en het Sint Franciscus Gasthuis te Rotterdam.
Tijdens meerdere stages en bezoeken in het buitenland bij zeer gerenommeerde klinieken en enkele van de bekendste plastisch chirurgen ter wereld in onder andere USA, Frankrijk, Engeland en Mexico werd een uitgebreide ervaring opgedaan in de reconstructieve en vooral ook esthetische plastische chirurgie.Tot nu toe verschenen 34 wetenschappelijke publicaties van zijn hand. Hij heeft meer dan 60 wetenschappelijke voordrachten gehouden over uiteenlopende onderwerpen. Hij heeft meerdere vernieuwde operatietechnieken in Nederland geintroduceerd, o.a.:• endoscopische voorhoofdslift
• S-lift (2/3e van een halsface-lift door maar de helft van de incisie)
• lipofilling (vernieuwde techniek volgens Coleman - vulling met eigen vet),
• midfacelifting met SOOF-lift (de uitgebreide onderooglidcorrectie)
• vetbehoudende ooglidcorrecties (in plaats van klassieke ooglidcorrecties waarbij door vetresectie vaak hole lege ogen achterblijven)
• halsface-lifting met expliciete verticale vector (laterale SMASectomie)
• halsface-lifting met alleen maar een incisie in de groeve achter het oor (U-facelift)
• buikwandcorrecties met een onzichtbaar navellitteken in de bodem van de navel in plaats van zichtbaar rondom de navel op de opperhuid)
• borstlift volgens met minimale incisies in de borstplooi
• meest recent: de APTOS- ofwel Featherlift (tractiedraden met weerhaakjes maken lange incisies overbodig en geven facelifting door maar een incisie van 1 cm).Frequent zijn collega plastisch chirurgen op bezoek of worden door dr. Stevens workshops en demonstratieoperaties (recent over borstlift, zie weblog voor dagboek van de geopereerde patient) gegeven aan collega medisch specialisten over bovengenoemde technieken. Dokter Stevens is frequent medisch expert in jurdische conflicten.Dokter Stevens is gespecialiseerd in esthetische en cosmetische chirurgie van aangezicht, borsten en buik.
Hij is sinds november 2006 inspecteur van Surgery Resources Facility voor de International Society for Aesthetic Plastic Surgery.
Dokter Stevens heeft een zeer uitgebreide website waar hij dieper ingaat op specifieke operationele mogelijkheden.


 

Lees verder
nvepc
nvpc

Beoordelingen van Jeroen Stevens

  • 8,3Telefonische bereikbaarheid
  • 8,7Klantvriendelijkheid
  • 8,6Het consultgesprek
  • 8,7Deskundigheid medische staf
  • 8,7De behandeling
  • 8,6Persoonlijke service
99
18 november 2019 Schaamlipcorrectie
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Schaamlipcorrectie) ” Anonieme gebruiker

Goed herstel. Arts is kundig, professioneel. Een mooi resultaat.

89
18 november 2019 Liposuctie
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Liposuctie) ” CJ

Dr. Stevens heeft duidelijk uitgelegd wat de mogelijkheden waren en het resultaat is fantastisch.

99
18 november 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Velthuis Kliniek (Behandeling: Borstvergroting) ” Ilse

Super tevreden over heel het proces.