Jeroen Stevens

Plastisch Chirurg , werkzaam bij 2 klinieken

69
Goed Bekijk 18 reviews

Over Jeroen Stevens

DR. JEROEN STEVENS


Tijdens zijn opleiding tot arts aan de Erasmus Universiteit en het Academisch Ziekenhuis Dijkzigt in Rotterdam is Jeroen Stevens gepromoveerd op 22 mei 1991. In het laatstgenoemde ziekenhuis werd ook de opleiding tot plastisch chirurg afgerond.

Hij is lid van de Nederlandse Vereniging van Plastische Chirurgie (NVPC) heeft al sinds 2000 zitting in de beroepsbelangen commissie van deze vereninging en zit in het huidige bestuur van ISAPS-Nederland (International Society for Aesthetic Plastic Surgery), de internationale poot van de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Chirurgie (NVEPC). Als eerste Nederlander heeft hij ook een volledige registratie als cosmetisch plastisch chirurg aan de Cote d'Azur in Frankrijk.


Nederlandse Vereniging voor Esthetisch-Plastische Chirurgie
Aansluitend aan zijn opleiding heeft Jeroen Stevens gewerkt als staflid bij de afdeling Plastische & Reconstructieve Chirurgie van het Academisch Ziekenhuis in Rotterdam en het Sint Franciscus Gasthuis te Rotterdam.
Tijdens meerdere stages en bezoeken in het buitenland bij zeer gerenommeerde klinieken en enkele van de bekendste plastisch chirurgen ter wereld in onder andere USA, Frankrijk, Engeland en Mexico werd een uitgebreide ervaring opgedaan in de reconstructieve en vooral ook esthetische plastische chirurgie.


Tot nu toe verschenen 34 wetenschappelijke publicaties van zijn hand. Hij heeft meer dan 60 wetenschappelijke voordrachten gehouden over uiteenlopende onderwerpen. Hij heeft meerdere vernieuwde operatietechnieken in Nederland geintroduceerd, o.a.:


• endoscopische voorhoofdslift
• S-lift (2/3e van een halsface-lift door maar de helft van de incisie)
• lipofilling (vernieuwde techniek volgens Coleman - vulling met eigen vet),
• midfacelifting met SOOF-lift (de uitgebreide onderooglidcorrectie)
• vetbehoudende ooglidcorrecties (in plaats van klassieke ooglidcorrecties waarbij door vetresectie vaak hole lege ogen achterblijven)
• halsface-lifting met expliciete verticale vector (laterale SMASectomie)
• halsface-lifting met alleen maar een incisie in de groeve achter het oor (U-facelift)
• buikwandcorrecties met een onzichtbaar navellitteken in de bodem van de navel in plaats van zichtbaar rondom de navel op de opperhuid)
• borstlift volgens met minimale incisies in de borstplooi
• meest recent: de APTOS- ofwel Featherlift (tractiedraden met weerhaakjes maken lange incisies overbodig en geven facelifting door maar een incisie van 1 cm).


Frequent zijn collega plastisch chirurgen op bezoek of worden door dr. Stevens workshops en demonstratieoperaties (recent over borstlift, zie weblog voor dagboek van de geopereerde patient) gegeven aan collega medisch specialisten over bovengenoemde technieken. Dokter Stevens is frequent medisch expert in jurdische conflicten.


Dokter Stevens is gespecialiseerd in esthetische en cosmetische chirurgie van aangezicht, borsten en buik.
Hij is sinds november 2006 inspecteur van Surgery Resources Facility voor de International Society for Aesthetic Plastic Surgery.
Dokter Stevens heeft een zeer uitgebreide website waar hij dieper ingaat op specifieke operationele mogelijkheden.

 

Lees verder

Keurmerken

nvepc
nvpc

Werkzaam bij klinieken

B
Bergman Clinics Den Haag Den Haag Bekijk kliniek
B
Bergman Clinics Rijswijk Rijswijk Bekijk kliniek

Beoordelingen van Jeroen Stevens

  • 6,8Telefonische bereikbaarheid
  • 7,0Klantvriendelijkheid
  • 7,0Het consultgesprek
  • 7,3Deskundigheid medische staf
  • 6,9De behandeling
  • 6,9Persoonlijke service
10
09 januari 2019 Lipofilling
“ Alleen bij dr. Stevens ” Anonieme gebruiker

In de maand oktober 2018 heb ik een lipofillingbehandeling in het gezicht gehad bij dr. Jeroen Stevens.

10
28 december 2018 Liposculptuur
“ Jeroen Stevens is een ervaren arts met oog voor detail en doet precies wat hij beloofd, hij is bekwaam en goed in wat hij doet. ” Anonieme gebruiker

Mijn borsten en lipo zijn super mooi geworden , mijn huis is nog in goede conditie en voelde me zeer op mijn gemak. Niets meer en niets minder als wat…

84
10 december 2018 Borstvergroting
“ Bij twijfel...wel doen! ” Anonieme gebruiker

Na jaren niet durven heb ik toch besloten om een borstvergroting te ondergaan. Ik zou het zo weer overdoen en wel bij Dr. Stevens. Wat een fijne man…