Ivar van Heijningen

Plastisch Chirurg , werkzaam bij 1 kliniek

73
Goed Bekijk 2 reviews

Over Ivar van Heijningen

Ivar van Heijningen is werkzaam bij: Duinbergen Clinic. Ben je op zoek naar een arts? Ivar van Heijningen heeft een berekende score van een 7,3 en je kunt terecht voor de volgende behandeling(en): Borstlift, Borstprothesewissel, Borstreconstructie, Borstvergroting, Borstverkleining, Borstverkleining bij mannen, Botox, Buikwandcorrectie, Cryolipolyse, Cryotherapie, Dijbeenlift, Facelift, Fillers, Liposculptuur, Liposuctie, Littekencorrectie, Neuscorrectie, Ooglidcorrectie, Oorcorrectie, Overige behandelingen, Overmatig transpireren , Schaamlipcorrectie en Wenkbrauwlift.

Ivar van Heijningen heeft op dit moment 2 beoordelingen ontvangen. De berekende score van deze arts is een 7,3. De laatste review is geplaatst op 05 oktober 2018. Anonieme gebruiker gaf deze arts een 9,8 voor de behandeling: Borstlift. Heb jij ook een ervaring met Ivar van Heijningen? Deel jouw ervaring dan door het achterlaten van een beoordeling op deze website. Hiermee help je andere consumenten bij het maken van een keuze. Als dank maak je kans op een bol.com-cadeaukaart t.w.v. € 50,-.

Lees verder

Keurmerken

nvepc

Werkzaam bij klinieken

Duinbergen Clinic Knokke-Heist Bekijk kliniek

Beoordelingen van Ivar van Heijningen

  • 7,3Telefonische bereikbaarheid
  • 7,3Klantvriendelijkheid
  • 7,3Het consultgesprek
  • 7,3Deskundigheid medische staf
  • 7,3De behandeling
  • 7,3Persoonlijke service
98
05 oktober 2018 Borstlift
“ Uitstekend. ” Anonieme gebruiker

Ik kreeg zeer uitgebreide, duidelijke en eerlijke uitleg vooraf. Zeer tevreden over de ingreep en de nazorg. Hartelijk dank aan de dokters en de…

96
25 mei 2011 Buikwandcorrectie
“ Beoordeling Duinbergen Clinic (Behandeling: Buikwandcorrectie) ” Corrie Bijkerk

Deze arts voldoet aan je wensen als deze reëel en uitvoerbaar zijn. Tevens heeft hij de patiënt veiligheid heel hoog in het vaandel staan.