Guido Dolmans

Plastisch chirurg , werkzaam bij 1 kliniek

72
Goed 1 reviews

Over Guido Dolmans

Dokter Dolmans ging na afronding van het gymnasium, geneeskunde studeren aan de Universiteit van Maastricht (Limburg). Hij behaalde voor zowel zijn doctoraal- als zijn artsexamen het predicaat cum laude. Een deel van zijn opleiding volgde hij in Kaapstad, Zuid-Afrika en Kuala Lumpur, Maleisië. Na een stage bij dokter Koopmann besloot dokter Dolmans zijn carrière te vervolgen in de plastische chirurgie. Hij ging als arts-assistent plastische chirurgie werken in het Catharina Ziekenhuis te Eindhoven en startte later zijn opleiding tot plastisch chirurg in het Universitair Medisch Centrum Groningen. Naast zijn opleiding hield dokter Dolmans zich bezig met wetenschappelijk onderzoek en hij promoveerde aan de Universiteit van Groningen.


Hij publiceerde meerdere artikelen, waaronder in het meest gerenommeerde medisch tijdschrift ter wereld; ‘the New England Journal of Medicine’. Voor dit onderzoek ontving hij de Esser prijs en de ‘International Dupuytren Award’ van respectievelijk de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie en ‘the International Dupuytren Society’. Hij volgde een reconstructief en microchirurgisch fellowship in Perth, Australië en een cosmetisch fellowship bij prof. dr. van der Lei in de Bergman Clinics. Tijdens zijn opleiding heeft hij ruime ervaring opgedaan in de behandeling met injectables (Botox en fillers) en in het bijzonder in de behandeling voor overmatig zweten met botuline toxine. Nu werkt dokter Dolmans als plastisch chirurg in het Universitair Medisch Centrum Utrecht en ABC Clinic in Breda.


Dokter Dolmans is aangesloten bij de NVPC (Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie), de NVEPC (Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie) en de European Board of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery (EBOPRAS).

Lees verder

Beoordelingen van Guido Dolmans

  • 7,2Telefonische bereikbaarheid
  • 7,2Klantvriendelijkheid
  • 7,3Het consultgesprek
  • 7,3Deskundigheid medische staf
  • 7,3De behandeling
  • 7,3Persoonlijke service
89
08 juni 2019 Buikwandcorrectie
“ Beste beslissing ever ” Anonieme gebruiker

Van de eerste keer dat ik bij dr Dolmans in de ABC kliniek binnen stapte tot mijn laatste controle voelde het goed, had ik vertrouwen. Dr Dolmans…