Francois Petit

Plastisch chirurg , werkzaam bij 1 kliniek

73
Goed Bekijk 3 reviews

Over Francois Petit

Maak kennis met Dr. F. Petit

Met meer dat 15 jaar ervaring is dr. François Petit bekwaam in het omgaan met alle soorten cosmetische chirurgieprojecten. Dit kan variëren van reconstructieve chirurgie tot niet-chirurgische behandelingen.

Dokter en chirurg dr. Petit is gekwalificeerd in esthetische geneeskunde, plastisch chirurgie en reconstructieve chirurgie. Dr. Petit studeerde plastisch chirurgie aan de Harvard University in de Verenigde Staten en is voormalig hoofdarts van Hôpitaux de Paris. Verder is hij afgestudeerd in de microchirurgie en heeft hij een Master in de anatomie.

Als winnaar van de National Academy of Medicine award doet Dr. Francois Petit er alles aan de nieuwste technieken te gebruiken in plastisch chirurgie. Zijn doel is om de hoogste niveau van kwaliteit, veiligheid en comfort voor zijn patiënten te bereiken. Ambulante chirurgie, waardoor de patiënt dezelfde dag naar huis kan gaan (zonder overnachting), is een voorbeeld hiervan. Tevens heeft dr. Petit drie van onze artsen opgeleid: dr Pieter Hupkens, dr. Kevin Peters en drs. Patrice Grabietz. Op uitnodiging van Diana Gabriels komt dr. Petit naar Nederland om bij Praktijk Gabriels te opereren.

Lees verder

Werkzaam bij klinieken

Praktijk Gabriels - Diana Gabriels Barendrecht Bekijk kliniek

Beoordelingen van Francois Petit

  • 7,3Telefonische bereikbaarheid
  • 7,4Klantvriendelijkheid
  • 7,3Het consultgesprek
  • 7,3Deskundigheid medische staf
  • 7,4De behandeling
  • 7,2Persoonlijke service
80
20 december 2018 Liposuctie
“ Uitstekend ” Claire

Vorige week woensdag mijn liposuctie laten doen bij Dhr Petit. Voordat ik naar de ok ging heel netjes geholpen door de anesthesist en ook zeker op…

85
16 december 2018 Bilvergroting
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

Wat ik erg op prijs stel aan de praktijk is dat zij zoveel mogelijkheden hebben voor een consultgesprek.

79
13 december 2018 Liposuctie
“ Uitstekend ” Claire

Ik was heel nerveus maar werd al gauw gerust gesteld door de mw van de anesthesie. Later mocht ik mee naar de ok en ging dit allemaal super.