Francois Petit

Plastisch chirurg , werkzaam bij 1 kliniek

-
  Geen reviews

Over Francois Petit

Maak kennis met Dr. F. Petit

Met meer dat 15 jaar ervaring is dr. François Petit bekwaam in het omgaan met alle soorten cosmetische chirurgieprojecten. Dit kan variëren van reconstructieve chirurgie tot niet-chirurgische behandelingen.

Dokter en chirurg dr. Petit is gekwalificeerd in esthetische geneeskunde, plastisch chirurgie en reconstructieve chirurgie. Dr. Petit studeerde plastisch chirurgie aan de Harvard University in de Verenigde Staten en is voormalig hoofdarts van Hôpitaux de Paris. Verder is hij afgestudeerd in de microchirurgie en heeft hij een Master in de anatomie.

Als winnaar van de National Academy of Medicine award doet Dr. Francois Petit er alles aan de nieuwste technieken te gebruiken in plastisch chirurgie. Zijn doel is om de hoogste niveau van kwaliteit, veiligheid en comfort voor zijn patiënten te bereiken. Ambulante chirurgie, waardoor de patiënt dezelfde dag naar huis kan gaan (zonder overnachting), is een voorbeeld hiervan. Tevens heeft dr. Petit drie van onze artsen opgeleid: dr Pieter Hupkens, dr. Kevin Peters en drs. Patrice Grabietz. Op uitnodiging van Diana Gabriels komt dr. Petit naar Nederland om bij Praktijk Gabriels te opereren.

Lees verder

Werkzaam bij klinieken

Praktijk Gabriels - Diana Gabriels Barendrecht Bekijk kliniek

Beoordelingen van Francois Petit

Helaas, Francois heeft nog geen reviews. Deel jij als eerste je ervaring met Francois ?