Femke Griede

Huidtherapeute , werkzaam bij 4 klinieken

82
Geweldig 15 reviews

Over Femke Griede

Femke Griede is werkzaam bij deze klinieken: Derma2Care , Derma2Care Tweede van der Helststraat, Derma2Care en Dema2care. Ben je op zoek naar een arts? Femke Griede heeft een berekende score van een 8,2 en je kunt terecht voor de volgende behandeling(en): Acne, Camouflagetherapie, Cellulite behandeling, Chemische peeling, Clearlift, Coagulatie, Couperose, Cryolipolyse, Cryotherapie, Curetteren, Dermabrasie, Elektrische epilatie, Fractional laser, Laser behandeling, Laserontharen, Littekencorrectie, Microdermabrasie, Microneedling, Overige behandelingen, Striae behandeling en Tatoeage Verwijderen.

Femke Griede heeft op dit moment 15 beoordelingen ontvangen. De berekende score van deze arts is een 8,2. De laatste review is geplaatst op 04 december 2019. Anonieme gebruiker gaf deze arts een 7,9 voor de behandeling: Chemische peeling. Heb jij ook een ervaring met Femke Griede? Deel jouw ervaring dan door het achterlaten van een beoordeling op deze website. Hiermee help je andere consumenten bij het maken van een keuze. Als dank maak je kans op een bol.com-cadeaukaart t.w.v. € 50,-.

Lees verder
nvcg

Beoordelingen van Femke Griede

  • 8,2Telefonische bereikbaarheid
  • 8,2Klantvriendelijkheid
  • 8,2Het consultgesprek
  • 8,1Deskundigheid medische staf
  • 8,1De behandeling
  • 8,2Persoonlijke service
79
04 december 2019 Chemische peeling
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

Ik heb behandeling gehad van verschillende huidtherapeuten van Derma2care allemaal even goed, maar bij Femke voel ik mij meer op mijn gemak, met haar…

10
25 oktober 2019 Laserontharen
“ Uitstekend ” Rianne

Vanaf het begin heel goed geïnformeerd over de behandeling, de limitaties en wat ik kan verwachten. Ben erg tevreden over het resultaat.

90
24 september 2019 Laser behandeling
“ uitstekend ” Monique

Femke heeft zeer goede kennis van de laser en is erg zorgvuldig in de behandeling.