Femke Griede

Huidtherapeute , werkzaam bij 4 klinieken

83
Geweldig 14 reviews

Over Femke Griede

Femke Griede is werkzaam bij deze klinieken: Derma2Care , Derma2Care Tweede van der Helststraat, Derma2Care en Dema2care. Ben je op zoek naar een arts? Femke Griede heeft een berekende score van een 8,3 en je kunt terecht voor de volgende behandeling(en): Acne, Camouflagetherapie, Cellulite behandeling, Chemische peeling, Clearlift, Coagulatie, Couperose, Cryolipolyse, Cryotherapie, Curetteren, Dermabrasie, Elektrische epilatie, Fractional laser, Laser behandeling, Laserontharen, Littekencorrectie, Microdermabrasie, Microneedling, Overige behandelingen, Striae behandeling en Tatoeage Verwijderen.

Femke Griede heeft op dit moment 14 beoordelingen ontvangen. De berekende score van deze arts is een 8,3. De laatste review is geplaatst op 25 oktober 2019. Rianne gaf deze arts een 10 voor de behandeling: Laserontharen. Heb jij ook een ervaring met Femke Griede? Deel jouw ervaring dan door het achterlaten van een beoordeling op deze website. Hiermee help je andere consumenten bij het maken van een keuze. Als dank maak je kans op een bol.com-cadeaukaart t.w.v. € 50,-.

Lees verder
nvcg

Beoordelingen van Femke Griede

  • 8,3Telefonische bereikbaarheid
  • 8,3Klantvriendelijkheid
  • 8,2Het consultgesprek
  • 8,2Deskundigheid medische staf
  • 8,2De behandeling
  • 8,3Persoonlijke service
10
25 oktober 2019 Laserontharen
“ Uitstekend ” Rianne

Vanaf het begin heel goed geïnformeerd over de behandeling, de limitaties en wat ik kan verwachten. Ben erg tevreden over het resultaat.

90
24 september 2019 Laser behandeling
“ uitstekend ” Monique

Femke heeft zeer goede kennis van de laser en is erg zorgvuldig in de behandeling.

87
12 juli 2019 Peeling
“ Het is een hele fijne kliniek om te komen. Het is een nette en rustige kliniek met leuke medewerkers. ” Nesrine

Goed uitziende kliniek. Medewerkers die ik tot nu toe meegemaakt heb zijn superrr!!