Farley Nirhoe

Cosmetisch arts, Betaalbaar mooier, botox en injectables , werkzaam bij 9 klinieken

86
Geweldig 39 reviews

Over Farley Nirhoe

Farley Nirhoe is werkzaam bij deze klinieken: Betaalbaar mooier, Betaalbaar mooier, Betaalbaar mooier, Betaalbaar mooier, Betaalbaar mooier, Polikliniek de Blaak Rijswijk, Polikliniek de Blaak Rotterdam, Betaalbaar mooier en Polikliniek de Blaak Tilburg. Ben je op zoek naar een arts? Farley Nirhoe heeft een berekende score van een 8,6 en je kunt terecht voor de volgende behandeling(en): Acne, Botox, Cellulite behandeling, Clearlift, Couperose, Draadlift, Fillers, Fractional laser, Kalknagels - Schimmelnagels, Kincorrectie, Laser behandeling, Laserontharen, Liquid Facelift, Littekencorrectie, Miradry (overmatig zweten), Neuscorrectie, Ooglidcorrectie, Overmatig transpireren , Plexr, Spataderen, Striae behandeling, Tatoeage Verwijderen, Voorhoofdslift en Wenkbrauwlift.

Farley Nirhoe heeft op dit moment 39 beoordelingen ontvangen. De berekende score van deze arts is een 8,6. De laatste review is geplaatst op 25 maart 2019. Nikki gaf deze arts een 10 voor de behandeling: Fillers. Heb jij ook een ervaring met Farley Nirhoe? Deel jouw ervaring dan door het achterlaten van een beoordeling op deze website. Hiermee help je andere consumenten bij het maken van een keuze. Als dank maak je kans op een bol.com-cadeaukaart t.w.v. € 50,-.

Lees verder

Beoordelingen van Farley Nirhoe

  • 8,5Telefonische bereikbaarheid
  • 8,6Klantvriendelijkheid
  • 8,5Het consultgesprek
  • 8,6Deskundigheid medische staf
  • 8,6De behandeling
  • 8,5Persoonlijke service
10
25 maart 2019 Fillers
“ Geweldig! ” Nikki

Ik was enorm zenuwachtig ook al droomde ik hier al lang van. Ik ging binnen met wel 1001 vragen. De dokter nam zijn tijd om alles tot in de puntjes…

10
17 maart 2019 Fillers
“ Super! ” Evelien

Heel vriendelijk en professioneel! Zeer tevreden met de behandeling door Dr. Nirhoe. Zeker aan te raden!

97
28 januari 2019 Fillers
“ Ik ben super tevreden met de behandelingen van fillers en botox bij Dr.Nirhoe.Deze man legt alles heel netjes en keurig uit.Vandaag was ik op controle en er werd iets van de filler bij gezet maar ik ben super tevreden!!!Dank jullie wel voor de goede servi ” Petra

Fantastisch consult!!Top arts!Vriendelijke mensen!Top service waar andere klinieken nog van kunnen leren!Voor herhaling vatbaar!Dank jullie wel!