Eddy Verschuur

Plastisch chirurg , werkzaam bij 3 klinieken

Dokter Verschuur studeerde geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na het artsexamen specialiseerde dokter Verschuur zich in de algemene en de plastische chirurgie.

Tijdens zijn specialisatie tot plastisch chirurg heeft dokter Verschuur in een groot aantal ziekenhuizen ervaring opgedaan, waaronder het Medisch Centrum Leeuwarden en het Universitair Centrum Groningen. Per mei 2011 is dokter Verschuur als plastisch chirurg in de Kliniek voor Uiterlijk en Huid in de vestiging Heerenveen werkzaam.

Naast de uitvoering van de algemene plastische chirurgie heeft dokter Verschuur als speciale aandachtsgebieden binnen de plastische chirurgie:

esthetische chirurgie
reconstructieve (micro) chirurgie
hoofd-hals chirurgie
peri-orbitale chirurgie (rond het oog)
hand chirurgie
Buiten zijn werkzaamheden als plastisch chirurg, zet dokter Verschuur zich in voor de verbetering van de gezondheidszorg in ontwikkelingslanden. Zo reisde hij onder andere voor de stichting Interplast naar Mangu, Nigeria waar hij met veel enthousiasme en geheel vrijwillig jongvolwassenen en kinderen met een hazenlip en open gehemelte heeft geholpen.

Om optimaal op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen in zijn vakgebied volgt dokter Verschuur regelmatig nascholingen en bezoekt congressen in binnen- en buitenland. Ook geeft hij regelmatig voordrachten en lezingen.

Dokter Verschuur is lid van de beroepsverenigingen het NVPC ( Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie), het NVEPC ( Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie), het NVvH ( Nederlandse Vereniging voor Hand Chirurgie) en Stichting Interplast Holland.

Lees verder

Aanbevolen klinieken

In de buurt van Eddy Verschuur vind je eenvoudig aanbevolen klinieken.

Aanbevolen klinieken in de buurt

Over Eddy Verschuur

Beoordelingen van Eddy Verschuur

  • 7,3Telefonische bereikbaarheid
  • 7,3Klantvriendelijkheid
  • 7,3Het consultgesprek
  • 7,3Deskundigheid medische staf
  • 7,3De behandeling
  • 7,3Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
99
21 november 2017 Liposuctie
“ Beoordeling Bergman Clinics Heerenveen (Behandeling: Liposuctie) ” Anonieme gebruiker

Geweldig ook de opname,plus d'r verschuur.super