Dr. Wynand Melenhorst

Plastisch chirurg

-
  Geen reviews

Over Dr. Wynand Melenhorst

Dokter Melenhorst heeft geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit van Groningen, waar hij cum laude promoveerde in 2009. De medische specialisatie tot plastisch chirurg volbracht hij in de Isala Klinieken te Zwolle. Direct na zijn opleiding vertrok dokter Melenhorst naar Perth, Australië, om zich nog verder te specialiseren in de plastische chirurgie van het aangezicht en borst. Erna volgde hij een fellowship in de hand- en polschirurgie in Barcelona, Spanje. Per januari 2016 werkt hij als plastisch chirurg in de maatschap van het Diakonessenhuis te Utrecht. Hij staat geregistreerd als Europees plastisch chirurg en Europees hand- en polschirurg. Hij is medeoprichter van Door Plastisch Chirurgen.

Dokter Melenhorst is op wetenschappelijk gebied zeer actief. Hij is auteur van diverse wetenschappelijke publicaties in vooraanstaande internationale tijdschriften en begeleidt dokters bij het doen van wetenschappelijk onderzoek. In 2014 won hij de prijs voor beste wetenschappelijke voordracht op het congres van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie. Hij is redactielid van het Nederlands Tijdschrift voor Plastische Chirurgie.

Dokter Melenhorst heeft uitgebreide ervaring opgedaan in cosmetische behandelingen, zowel op chirurgisch gebied (operaties) als met injectables (botox en fillers). Hij is een all-round plastisch chirurg, met een luisterend oor en oog voor detail. In 2012 werd hij door artsen-in-opleiding uitgeroepen tot beste arts van de Isala Klinieken te Zwolle. Centraal in zijn contact met de cliënt staat de gezamenlijke benadering om het gewenste en vooral natuurlijk ogende resultaat te bereiken.

Voor een deskundig advies en behandeling kunt u bij dokter Melenhorst terecht in de Door Plastisch Chirurgen vestigingen te Amsterdam en Utrecht.

Dokter Melenhorst is lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC), de NVEPC (Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie) en de European Board of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery (EBOPRAS).

www.drmelenhorst.nl

 

Lees verder

Beoordelingen van Dr. Wynand Melenhorst

Helaas, Dr. Wynand heeft nog geen reviews. Deel jij als eerste je ervaring met Dr. Wynand?