Dokter Wu

Plastisch Chirurg , werkzaam bij 1 kliniek

73
Goed 14 reviews

Over Dokter Wu

Dokter Wu is werkzaam bij: Parkkliniek en Medisch Centrum. Ben je op zoek naar een arts? Dokter Wu heeft een berekende score van een 7,3 en je kunt terecht voor de volgende behandeling(en): Borstlift, Borstverkleining, Buikwandcorrectie, Littekencorrectie en Ooglidcorrectie.

Dokter Wu heeft op dit moment 14 beoordelingen ontvangen. De berekende score van deze arts is een 7,3. De laatste review is geplaatst op 22 januari 2019. Brenda gaf deze arts een 9,1 voor de behandeling: Overige behandelingen. Heb jij ook een ervaring met Dokter Wu? Deel jouw ervaring dan door het achterlaten van een beoordeling op deze website. Hiermee help je andere consumenten bij het maken van een keuze. Als dank maak je kans op een bol.com-cadeaukaart t.w.v. € 50,-.

Lees verder
nvepc
nvpc

Beoordelingen van Dokter Wu

  • 7,3Telefonische bereikbaarheid
  • 7,3Klantvriendelijkheid
  • 7,3Het consultgesprek
  • 7,3Deskundigheid medische staf
  • 7,3De behandeling
  • 7,3Persoonlijke service
91
22 januari 2019 Overige behandelingen
“ Ik heb 4 moedervlekken laten verwijderen ” Brenda

Het was en redelijk kleine behandeling, maar Dr WU voelt zich hier absoluut niet te goed voor. Hij kwam zelf met de tip dat ik een doorverwijzing aan…

10
22 januari 2016 Buikwandcorrectie
“ Beoordeling Parkkliniek en Medisch Centrum (Behandeling: Buikwandcorrectie) ” Gerda

Uitstekende informatie van de operatie. Verpleegkundige erg zorgzaam, vriendelijk, informatief. Ingreep zeer goed verlopen. Zeer goede nazorg.

10
21 januari 2016 Borstverkleining
“ Beoordeling Parkkliniek en Medisch Centrum (Behandeling: Borstverkleining) ” L.A.

Heb 13 jan `16 een borstverkleining ondergaan, heb een super ervaring van personeel/verpleegartsen. Kundige opname iedereen heel behulpzaam en…