C

Christopher J. Brandt

Cosmetisch arts

Drs. Christopher J. Brandt studeerde Geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens zijn artsenopleiding ontwikkelde hij een affiniteit voor de medisch-cosmetische geneeskunde

en bekwaamde zichzelf in de plastische chirurgie bij Hospital Metropolitano en Hospital SOLCA, de meest vooraanstaande klinieken in Equador.

Na zijn opleiding ontwikkelde hij zijn medische basisvaardigheden als eerste hulp arts, assistant chirurgie en een variatie aan overige activiteiten zoals het begeleiden van reizen naar Antarctica als expeditiearts. Momenteel is hij zichzelf verder aan het bekwamen binnen het gebied waar zijn passie ligt, de huid. Als dermatoloog in opleiding is het dagelijks weer een eer en een uitdaging om mensen te helpen met problemen en ze te begeleiden in het behandelproces. Deze specialistische kennis versterkt zijn klinische blik in de behandeling van de verouderende huid. Tevens heeft hij sinds zijn studie verschillende wetenschappelijke onderzoeken gedaan naar Dermato-Chirurgische ziektebeelden en continueert dit tot op heden. 'Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van de meest recente ontwikkelingen en het geeft een goed gevoel om zelf een bijdrage te kunnen leveren’. Gedreven door zijn affiniteit met de huid en de mogelijkheden die het biedt om mensen een beter zelfbeeld te geven, richtte hij Injectables Clinic op.

Christopher Brandt is lid van de NVCG en is geregistreerd in het BIG register onder nummer: 99916599801.

Lees verder

Aanbevolen klinieken

In de buurt van Christopher J. Brandt vind je eenvoudig aanbevolen klinieken.

Over Christopher J. Brandt

Behandelingen door Christopher J. Brandt

  • Overige behandelingen

Beoordelingen van Christopher J. Brandt

Helaas, Christopher heeft nog geen reviews. Deel jij als eerste je ervaring met Christopher?