Bram Keulers

Plastisch Chirurg , werkzaam bij 1 kliniek

77
Goed Bekijk 13 reviews

Over Bram Keulers

Bram Keulers heeft geneeskunde gestudeerd aan de KUN in Nijmegen. Hierna is hij de opleiding tot algemeen chirurg gestart in het MMC in Veldhoven. Na vijf jaar is hij overgestapt naar de opleiding tot plastisch chirurg in Nijmegen. Tijdens zijn opleiding heeft hij veel wetenschappelijk onderzoek gedaan wat geresulteerd heeft in een promotie in 2008 op het gebied van (interactieve) patiëntenvoorlichting. In 2011 heeft hij zijn opleiding afgerond en is gaan werken in ziekenhuis Bernhoven en de Berne Kliniek.
Hij is gespecialiseerd in borsvergrotingen. Ook met cosmetische ingrepen zoals buikwandcorrecties en bovenooglidcorrecties heeft hij veel ervaring. Hij komt uit een echt artsengezin en is in de regio Oss opgegroeid. “Ik werk met veel plezier in deze regio. De mensen zijn kritisch en oprecht, maar vooral prettig in de omgang. Ik heb in een aantal ziekenhuizen gewerkt, maar een kleiner ziekenhuis geeft mij het gevoel dat ik een beter contact heb met mensen en makkelijker dingen voor ze kan regelen. Je gaat niet zomaar naar een arts en zeker niet naar de plastisch chirurg. Mensen moeten zich vertrouwd voelen en hebben recht op een goede en correcte behandeling zonder drempels.”

Lees verder

Beoordelingen van Bram Keulers

  • 7,6Telefonische bereikbaarheid
  • 7,7Klantvriendelijkheid
  • 7,3Het consultgesprek
  • 7,7Deskundigheid medische staf
  • 7,6De behandeling
  • 7,5Persoonlijke service
97
22 maart 2016 Borstvergroting
“ Beoordeling Praktijk Gabriels - Diana Gabriels (Behandeling: Borstvergroting) ” Bo

In februari heb ik mijn eerste consult gehad bij de dochter van Diana. Alles is netjes en duidelijk uitgelegd. Ook heb ik het aantal cc mogen passen…

10
12 januari 2016 Borstvergroting
“ Beoordeling Berne Kliniek (Behandeling: Borstvergroting) ” Wendy

Alles was gewoon super geregeld vanaf het begin ( Diana Gabriels ) tot het einde (Dr Keulers in ziekenhuis Bernhoven en na de operatie)

84
22 juli 2015 Borstvergroting
“ Beoordeling Praktijk Gabriels - Diana Gabriels (Behandeling: Borstvergroting) ” Karin

Mijn ervaring bij praktijk gabriels is niet zo soepel verlopen. Na ruim 1,5 uur wachttijd was ik aan de beurt. Ze kwam bij mij een beetje gehaast over…