Bart Biermans

Cosmetisch Arts KNMG
(8,8)

Algemene score Bart Biermans

8,8
549 reviews
  • Bereikbaarheid
  • Klantvriendelijkheid
  • Het consultgesprek
  • Deskundigheid team
  • De behandeling
  • Persoonlijke service

Over Bart Biermans

Na zijn studie geneeskunde aan de Universiteit Utrecht (2005) richtte Bart Biermans The Body Clinic op. Hij is als beste getest door de Consumentenbond. Ook is hij lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde. Hij heeft als cosmetisch arts al ruim 15 jaar ervaring in injectables. Bart Biermans is officieel Cosmetisch Arts KNMG.

"Mensen zijn vaak bang voor een onnatuurlijk resultaat na een behandeling met injectables. Momenteel is het in Nederland een trend dat mensen subtiele veranderingen willen aan hun uiterlijk en bovendien mag niemand zien dat ze behandeld zijn.


Wij, als The Body Clinic, spelen hier op in. We hebben veel zogenoemde "lunchtime treatments": mensen kunnen bij wijze van spreken tijdens de pauze van hun werk een behandeling ondergaan. We gebruiken liever een half spuitje voor het opvullen van lippen i.p.v. een hele spuit. Wij gebruiken alleen injectables op die plekken waar het geen verlies van essentiele mimiek veroorzaakt en zien liever mensen een keer terug voor een touch-up behandeling dan dat we te veel ineens injecteren in een bepaald gebied. Less is More!"

Lees verder
nvcg

Beoordelingen van Bart Biermans

10
26 februari 2020 Fillers
“ Zeer tevreden ” Anonieme gebruiker

Ik zou deze kliniek zeker aanraden! Los van het feit dat ik heel blij ben met het resultaat, ben ik ook zeer tevreden over de vriendelijkheid die…

10
22 oktober 2019 Fillers
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

Fijn en duidelijk consult met de arts. Duidelijke voorlichting. Goede nabehandeling. Mooi resultaat. Zou het mijn vrienden aanraden hier te komen voor…

10
22 oktober 2019 Fillers
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

Aardig professioneel personeel, luistert goed naar de wens van de klant. Goed professioneel advies en houdt rekening met een natuurlijk resultaat.