Bart Biermans

Cosmetisch Arts KNMG , werkzaam bij 2 klinieken

89
Geweldig 542 reviews

Boek een vrijblijvend consult

Doe geheel vrijblijvend een aanvraag voor een consult. Kies een gewenste dag en behandeling.

De specialist neemt dan contact met jou op om het consult te plannen. Zo simpel is het.

Over Bart Biermans

Na zijn studie geneeskunde aan de Universiteit Utrecht (2005) richtte Bart Biermans The Body Clinic op. Hij is als beste getest door de Consumentenbond. Ook is hij lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde. Hij heeft als cosmetisch arts al ruim 8 jaar ervaring in injectables.

"Mensen zijn vaak bang voor een onnatuurlijk resultaat na een behandeling met injectables. Momenteel is het in Nederland een trend dat mensen subtiele veranderingen willen aan hun uiterlijk en bovendien mag niemand zien dat ze behandeld zijn.


Wij, als The Body Clinic, spelen hier op in. We hebben veel zogenoemde "lunchtime treatments": mensen kunnen bij wijze van spreken tijdens de pauze van hun werk een behandeling ondergaan. We gebruiken liever een half spuitje voor het opvullen van lippen i.p.v. een hele spuit. Wij gebruiken alleen injectables op die plekken waar het geen verlies van essentiele mimiek veroorzaakt en zien liever mensen een keer terug voor een touch-up behandeling dan dat we te veel ineens injecteren in een bepaald gebied. Less is More!"

Lees verder
nvcg

Beoordelingen van Bart Biermans

  • 8,8Telefonische bereikbaarheid
  • 8,9Klantvriendelijkheid
  • 8,9Het consultgesprek
  • 8,9Deskundigheid medische staf
  • 8,9De behandeling
  • 8,9Persoonlijke service
10
17 september 2019 Fillers
“ Fillers ” Anonieme gebruiker

Dr Bart Biermans is ontzettend vriendelijk en toegankelijk. Hij neemt echt de tijd voor je, dat is ontzettend fijn. Ik was in eerste instantie niet…

10
17 september 2019 Fillers
“ Liquid Facelift ” Eefje

Ik merk dat ik steeds meer volume verlies krijg in mijn gezicht. Ik kwam in eerste instantie voor de neus lippen plooi, maar na een consult leek het…

91
27 augustus 2019 Fillers
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

Ze nemen echt de tijd voor je. Ze perfectioneren en corrigeren je hele gezicht. Ze zorgen dat je met veel tevredenheid de deur uit loopt.