Astrid Michiels

Plastische chirurg , werkzaam bij 1 kliniek

Al van jongs af aan is dokter Michiels zich bewust van het belang van een gezond en mooi lichaam. Je gezond voelen is meer dan de afwezigheid van ziekte, het is een toestand van lichamelijk, geestelijk en sociaal welbevinden (‘World Health Organisation, 1948’). Tevreden kunnen zijn over jezelf en hoe je er uit ziet draagt daartoe bij.
Tijdens haar artsenopleiding aan de Radboud Universiteit te Nijmegen werd dokter Michiels affiniteit met de plastische chirurgie versterkt en realiseerde zij diverse co-schappen bij plastisch chirurgische centra in binnen- en buitenland. Zij behaalde zowel haar propedeutisch als doctoraal examen cum laude.

Dokter Michiels heeft zich bekwaamd tot cosmetisch arts en heeft zich gespecialiseerd binnen de sociale geneeskunde gezien het gemis aan persoonlijk patiëntencontact binnen het snijdende specialisme. Als cosmetisch arts heeft zij de mogelijkheid persoonlijke aandacht voor de cliënt te combineren met haar passie voor de esthetiek en haar praktische vaardigheden.

Sinds 2013 heeft zij zich verbonden aan Injectable Klinieken. Hier voert zij gelaatsverbeterende behandelingen uit met botuline toxine en tijdelijke fillers.

In haar werk staan veiligheid en een natuurlijk resultaat centraal. Daarbij vindt zij een gedegen advies, waarbij u alle mogelijkheid heeft u vragen te stellen, een voorwaarde voor een goed consult.

Dokter Michiels hoopt u graag te ontmoeten en begroeten bij ons in de kliniek.

BIG-nummer: 99065225501

Lees verder

Aanbevolen klinieken

In de buurt van Astrid Michiels vind je eenvoudig aanbevolen klinieken.

Aanbevolen klinieken in de buurt

Over Astrid Michiels

Behandelingen door Astrid Michiels

Werkzaam bij klinieken

I
Injectable Klinieken Venlo Venlo Bekijk kliniek

Beoordelingen van Astrid Michiels

Helaas, Astrid heeft nog geen reviews. Deel jij als eerste je ervaring met Astrid?