Anke Hoogers-Leufkens

Arts , werkzaam bij 3 klinieken

84
Geweldig 15 reviews

Over Anke Hoogers-Leufkens

Arts Anke Hoogers-Leufkens, gepromoveerd arts, studeerde geneeskunde aan de universiteit van Maastricht. Na haar afstuderen in 2006 deed ze drie jaar promotieonderzoek in het Universitair Medisch Centrum te Utrecht. Tevens werkte ze voor haar opleiding tot medisch specialist op de Intensive Care en afdelingen interne geneeskunde, cardiologie en maag-, darm- en leverziekten onder andere in het Jeroen Bosch Ziekenhuis te Den Bosch en het Radboud Universitair Medisch Centrum te Nijmegen. Begin 2017 besloot zij haar hart te volgen en cosmetisch arts te worden, waarbij zij praktische vaardigheden en haar passie voor schoonheid goed kan combineren.


“Het is fantastisch om cliënten blij te kunnen maken. Soms kun je met een relatief simpele en zeer veilige behandeling iets verhelpen waar iemand al lange tijd onzeker over was. Ook is het mooi om mensen stap voor stap te begeleiden in het gracieus ouder worden. Behouden wat je hebt of terugbrengen wat je had, waardoor het resultaat mooi en natuurlijk blijft.”


Arts Anke Hoogers-Leufkens neemt tijdens haar consult uitgebreid de tijd om de wensen van haar cliënt te bespreken. “Ik ben me er van bewust dat mensen er vaak lang over nagedacht hebben voordat ze naar een cosmetisch arts stappen. Ze hebben recht op een goede uitleg en advies op maat. Verwachtingen en mogelijkheden stemmen we zo samen op elkaar af.” Haar streven is altijd om met de behandeling een natuurlijk resultaat te bereiken. “Als cliënten van mensen uit hun omgeving horen dat ze er beter uitzien, maar dat men niet weet waar dat nou precies door komt, dan weet ik dat ik mijn werk goed heb gedaan!”


Arts Anke Hoogers-Leufkens is werkzaam op de volgende locaties:

 • Faceland Rotterdam
 • Faceland Eindhoven

Jij kunt bij arts Anke Hoogers-Leufkens terecht voor de volgende behandelingen:

 • Consult injectables (Botuline Toxine en filler).
 • Alle Botuline Toxine behandelingen.
 • Fillerbehandelingen (geen Hydro Skin en neusbrug/liquid neuscorrectie).

BIG-nummer: 29065503901

Lees verder

Behandelingen door Anke Hoogers-Leufkens

 • Overmatig transpireren

Werkzaam bij klinieken

Faceland Eindhoven Eindhoven Bekijk kliniek
Faceland Rotterdam Binnenrotte Rotterdam Bekijk kliniek
Faceland Rotterdam Karel Doormanstraat Rotterdam Bekijk kliniek

Beoordelingen van Anke Hoogers-Leufkens

 • 8,1Telefonische bereikbaarheid
 • 8,4Klantvriendelijkheid
 • 8,4Het consultgesprek
 • 8,3Deskundigheid medische staf
 • 8,4De behandeling
 • 8,4Persoonlijke service
98
27 maart 2019 Fillers
“ Lip filler ” Anonieme gebruiker

Voor het eerst me lippen laten doen . En jeejtje van was ik bang en zenuwachtig . Maar ben zo goed geholpen door de arts Anke hoogers . Ze was super…

10
11 maart 2019 Fillers
“ Fillerbehandeling wangen - handen ” Anonieme gebruiker

Vriendelijk en professioneel. Duidelijke uitleg met alle ruimte voor eventueel toch niet willen laten behandelen! Alle tijd nemen. Echt een heel…

10
19 februari 2019 Fillers
“ Behandeling lipfillers Anke Hoogers ” Anonieme gebruiker

Anke is enorm lief + vriendelijk. Ze geeft erg goed advies. Ze stelt je erg gerust en ik zou altijd voor deze arts kiezen.