Angelique van Schaik

Werkzaam bij 2 klinieken

Algemeen chirurg dokter van Schaik heeft zich gespecialiseerd in de behandeling van spataderen.

Na de middelbare school koos dokter van Schaik voor de studie geneeskunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Tijdens haar studie heeft dokter Van Schaik meerdere wetenschappelijke onderzoeken verricht. Zij volgde haar specialisatie tot algemeen chirurg in het VU Medisch Centrum te Amsterdam en in het Westeinde Ziekenhuis te Den Haag.

Na het afronden van haar opleiding in Nederland is dokter van Schaik ter verdere specialisatie enige tijd in het buitenland werkzaam geweest. Zo heeft zij veel chirurgische kennis, ervaring en vaardigheden opgedaan in het gerenommeerde St. Mark's Hospital in Londen en in het AZ Sint-Jan Ziekenhuis in Brugge België.

Inmiddels is dokter Van Schaik al weer enige tijd met veel toewijding op het gebied van de spataderzorg actief en gespecialiseerd in alle typen behandelmethoden van spataderen. U kunt bij haar niet alleen terecht voor sclerocompressietherapie, FOAM, crossectomie en perforantectomie, maar ook voor de endoveneuze laserbehandeling. Dokter Van Schaik is vaardig in alle voorhanden zijnde behandelmethoden en u kunt rekenen op optimale zorg en een zo mooi mogelijk eindresultaat. Zij heeft al bij vele patiënten naar volledige tevredenheid klachten kunnen verhelpen.

Sinds maart 2011 is dokter van Schaik werkzaam als chirurg gespecialiseerd in de flebologie bij Bergman Clinics in Amsterdam, Bilthoven en Den Haag.

Dokter van Schaik is lid van de volgende wetenschappelijke verenigingen:
Nederlandse Vereniging voor Heelkunde
Nederlandse Vereniging Chirurgische Oncologie
Benelux Vereniging voor Flebologie

Lees verder

Aanbevolen klinieken

In de buurt van Angelique van Schaik vind je eenvoudig aanbevolen klinieken.

Aanbevolen klinieken in de buurt

Over Angelique van Schaik

Behandelingen door Angelique van Schaik

Werkzaam bij klinieken

Bergman Clinics Bilthoven Bilthoven Bekijk kliniek
B
Bergman Clinics Amsterdam Amsterdam Bekijk kliniek

Beoordelingen van Angelique van Schaik

Helaas, Angelique heeft nog geen reviews. Deel jij als eerste je ervaring met Angelique?