Ahmet Bayram

Arts , werkzaam bij 2 klinieken

74
Goed Bekijk 15 reviews

Over Ahmet Bayram

Ahmet Bayram is werkzaam bij deze klinieken: EstheBeauty en EstheBeauty. Ben je op zoek naar een arts? Ahmet Bayram heeft een berekende score van een 7,4 en je kunt terecht voor de volgende behandeling(en): Borstvergroting, Haartransplantatie, Neuscorrectie en Schaamlipcorrectie.

Ahmet Bayram heeft op dit moment 15 beoordelingen ontvangen. De berekende score van deze arts is een 7,4. De laatste review is geplaatst op 21 juli 2017. Wasiq gaf deze arts een 10 voor de behandeling: Haartransplantatie. Heb jij ook een ervaring met Ahmet Bayram? Deel jouw ervaring dan door het achterlaten van een beoordeling op deze website. Hiermee help je andere consumenten bij het maken van een keuze. Als dank maak je kans op een bol.com-cadeaukaart t.w.v. € 50,-.

Lees verder

Werkzaam bij klinieken

EstheBeauty Zaandam Bekijk kliniek
EstheBeauty Den Haag Bekijk kliniek

Beoordelingen van Ahmet Bayram

  • 7,5Telefonische bereikbaarheid
  • 7,5Klantvriendelijkheid
  • 7,5Het consultgesprek
  • 7,5Deskundigheid medische staf
  • 7,5De behandeling
  • 7,5Persoonlijke service
10
21 juli 2017 Haartransplantatie
“ Beoordeling EstheBeauty (Behandeling: Haartransplantatie) ” Wasiq

Na lang erover na te hebben gedacht, had ik de knoop doorgehakt om een haartransplantatie te ondergaan. Omdat dit een belangrijke verandering is wilde…

10
25 mei 2017 Haartransplantatie
“ Beoordeling EstheBeauty (Behandeling: Haartransplantatie) ” Evert

Ik zag er best wel eerst tegen de haartransplantatie aan, maar uiteindelijk is het mij op de verdoving na 100% meegevallen, het team werkt echt…

10
13 januari 2017 Haartransplantatie
“ Beoordeling EstheBeauty (Behandeling: Haartransplantatie) ” Adil

Super goed geholpen! Zowel de begeleiding in Nederland als in Turkije is erg goed. Ze scoren wat mij betreft op alle vlakken en 10!!! Ga zo door.