Adriaan de Blécourt

Adriaan de Blécourt

Plastisch Chirurg

Adriaan de Blécourt

Over Adriaan de Blécourt

Dokter Adriaan de Blécourt heeft geneeskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Hij liep diverse stages op buitenlandse universiteiten, waaronder Harvard Medical School en legde zowel het Nederlandse als het Amerikaanse artsexamen met succes af. Na een jaar onderzoek te hebben verricht aan de Rijksuniversiteit Leiden maakte hij een begin met de opleiding Algemene Chirurgie in het Academisch Ziekenhuis van de Vrije Universiteit te Amsterdam.

Dokter de Blécourt rondde zijn opleiding Plastische Chirurgie af in het Academisch Ziekenhuis van Maastricht met een fellowship cosmetische chirurgie in de kliniek van Baker, Stuzin en Baker in Miami. Vervolgens is hij nog enige tijd als staflid aan het AZM werkzaam gebleven.

Dokter de Blécourt brengt elk jaar een periode door in Afrika, waar hij kinderen met hazenlippen en brandwonden opereert voor stichting Interplast. Naast zijn praktijk in de Bergman Kliniek is dokter de Blécourt ook verbonden aan het Holy Ziekenhuis te Vlaardingen.

Keurmerken

Adriaan de Blécourt Hasselt heeft helaas nog geen reviews. Wil jij de eerste zijn die een review deelt?

Nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws, reviews en informatie over jouw behandeling.

Deze nieuwsbrief is afkomstig van KliniekErvaringen.nl en niet gebonden aan een specifieke kliniek